Nogomet

Vaha: "Ovo je sramotno"

Antonija Pavlić • četvrtak, 30.09.2010.
Vaha: "Ovo je sramotno"
Foto: Davor Sajko

Strateg Dinama Vahid Halihodžić bio je ljutit na svoje igrače i (ne)igru koju su prezentirali protiv PAOK-a u Solunu. "Sramotno je ovako izgubiti", grmio je bosanskohercegovački stručnjak...

Dinamov trener Vahid Halihodžić bio je ogorčen zbog načina na koji su modri doživjeli prvi poraz u njegovoj eri u zagrebačkoj svlačionici. Vladimir Ivić u 56. se minuti prišuljao iza leđa Igoru Bišćanu i prevario čuvara Mathiasa Chagu, da bi na koncu iznenadio Ivana Kelavu, iskoristivši jedinu kakvu-takvu prigodu koju je anemični PAOK stvorio pred mladim vratarem.

"Ne mogu vjerovati na koji smo način izgubili utakmicu", zdvajao je Vaha. "Nismo igrali, ali naši protivnici nisu bili ništa puno bolji. Pa ja s klupe nisam vidio niti jednu njihovu polupriliku!"

Vezane vijesti

Nekoliko puta ponovio je da "ne može vjerovati", a potom poentirao: "Ne znam koju su to igru moji igrači prikazali na terenu. Što su oni to igrali? Gdje su bili najbolji igrači? Ovako izgubiti bodove za mene je neoprostivo."

"Bili smo uglavnom dominantni i u drugom poluvremenu imali nekoliko šansi, ali iako ih nismo iskoristili - sramotno je što ćemo kući putovati praznih ruku. No, trener će uvijek biti prvi krivac za loš rezultat", rekao je pred kamerama HTV-a.

Milan Badelj potvrdio je, pak, veliko razočaranje u svlačionici te pokušao detektirati pogreške: "Previše smo ih respektirali. Pokazali smo da smo bolja momčad, ali oni su zabili, a mi nismo i tu cijela priča staje. U svlačionici vladaju tuga i razočaranje; pobijedili su nas nezasluženo, ali na konto su pripisali tri boda i to je činjenica."

"Bili smo opasniji pred golom no oni, ali nedostajao nam je završni udarac. Sada se moramo oporaviti, iz ovoga poraza izvući pouke i krenuti dalje", zaključio je modri veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 12:55
    taj mi vahid se od pocetka nije svidao...ja navijam da otide jer nije nikakav trener..moja baba bolje trenira od njega..i ne zasluzuje trenirat dinamo.....vahidu odlazi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 11:54
    Kad sam ja jucer napisa da su Grci vezeri i da se nase pickice boje tih sugavih Grka, svi mi dali minuse.. Nisam gleda utakmicu pa ne mogu rec nesto o njoj, ali vidim po formaciji da je Dinamo igra kukavicki, zato je i izgubija, isto ka i Hjaduk protiv AEK-a...Ovo se moralo odigrat napadacki i ako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 11:50
    meni jedino nije jasno zašto svi krive samo bišćana??? po meni je kelava veći krivac. ta je lopta morala biti njegova. golman mora biti kralj petreca i kupit svaku loptu i ne dozvoliti ni da lopta odskoči. a za ovaj poraz i pristup igri ću navesti najvećeg krivca: naš mentalitet!!! odnosno pobjeda... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mihalj01.10.2010. u 10:43
    i da. svi pričali o nekoj strašnoj atmosferi, pa ono je ništa, bezvezna atmosfera. vidio sam 100 puta bolje. dinamo se nije imao čeg bojat, da ne govorim o paoku kao takvom, bezvezna ekipa, pobjediva u svakom slučaju.. mah..
    Mihalj
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 10:36
    @ ALBINHO sve si rekao. Hvala bogu da konačno jedan dinamov trener stvari nazove pravim imenom. Igrali su usrano, a sigurno im Vaha nije zabranio da prave akcije i zabijaju golove. Da ne kažem da se PAOK nije sastao sa šansom do gola... samo hrabro dalje, "osvetite" im se u ZG!
    Obrisan korisnik