Nogomet

Garrido: "Villarreal je sad opušteniji"

Borna Rupnik • petak, 01.10.2010.
Garrido: "Villarreal je sad opušteniji"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Villarreala uspješno su se iskupili za poraz u Zagrebu i vratili se na zacrtani kolosijek u Europskoj ligi - pobjeda protiv Club Bruggea bila im je imperativ, a trenera najviše brine realizacija...

Žuta podmornica upisala je prva tri boda na svoj europski konto. Club Brugge pao je na El Madrigalu (2:1), Španjolcima je pomogao i igrač više, a Juan Carlos Garrido vjeruje da je njegova momčad mogla i do uvjerljivijeg slavlja.

"Trebali smo zabiti još poneki pogodak, nedostajalo nam je preciznosti pred suparničkim golom. No, dojam je pozitivan, tri boda bila su nam ključna", izjavio je po završetku utakmice.

"U početku utakmice nismo igrali najbolje, no postupno smo pojačavali ritam da bi nam Bruggeov izjednačujući pogodak opet poremetio. No, u nastavku smo kontrolirali igru, a više bi nam golova dalo prostora disati. Sada smo ipak opušteniji", dodao je Garrido.

U trećem i četvrtom kolu Villarreal će se obračunati s grčkim PAOK-om i tako umnogome odrediti svoju sudbinu u skupini u kojoj europsko proljeće traži i zagrebački Dinamo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!