Rukomet

U Našicama pala Dukla

Ivana Strahija • nedjelja, 03.10.2010.
U Našicama pala Dukla
Foto: Ivana Strahija

Praška Dukla nije se dobro provela s momcima Kasima Kamenice. Našičani su uvjerljivom igrom i s mnogo samopouzdanja upisali ne samo pobjedu, već i veliku razliku u golovima pred uzvrat u Češkoj.

S 33:23 su igrači Nexea nadvisili protivničke rukometaše Dukle i tako na najbolji mogući način otvorili svoje ovogodišnje euro-natjecanje. U prvom je poluvremenu međutim našička ekipa imala svojih problema, vjerojatno jer su igrači žarko željeli pobjedu domaćima su se događale izgubljene lopte i nerezonsku šutevi.

Zato se na poluvrijeme odlazi sa svega +2 (17:15). No, očito je Kasim Kamenica svojim momcima objasnio neke stvari, popravio obranu i malo ih smirio, pa se u drugo poluvrijeme ulazi mnogo bolje. Posebno se u tih drugih 30 minuta istaknuo vratar Šunjić (17 obrana), koji je svojim suigračima otvarao prostor za protunapade.

Osim Šunjića, u domaćim redovima treba spomenuti Kevića sa sedam golova, a u gostujućoj ekipi vratara Rangla (14 obrana) i najboljeg strijelca Krupu (osam golova).

Konačnih +10 je odlična zaliha za put u Češku, kamo Nexe odlazi već u petak, i za očekivati je da će naši predstavnici u Kupu EHF-a proći u iduće kolo.

Kup EHF-a, 2. kolo:
Nexe - Dukla 33: 23 (17:15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 12:05
    Bravo za NEXE
    Obrisan korisnik