Nogomet

"Naravno da sam ljut, ali ne tražim osvetu"

Borna Rupnik • srijeda, 06.10.2010.
"Naravno da sam ljut, ali ne tražim osvetu"
Foto: Kristijan Komarica

Polusezona Nikice Jelavića završila je prošli vikend nakon starta Iana Blacka, a hrvatski reprezentativac nije skrivao ljutnju zbog takvog raspleta događaja...

"Naravno da sam ljut, kako ne bih bio", poručio je naš napadač Nikica Jelavić škotskim medijima kada je saznao da će ga ozljeda gležnja udaljiti od travnjaka na približno tri mjeseca.

Ian Black: "Nije bilo zle namjere, nipošto ga nisam želio ozlijediti. Bježao mi je, a kada sam ga pokušao zaustaviti, bio je brži nego što sam očekivati. Slažem se da je izgledalo ružno, no oštrije sam ga zahvatio samo nesretnim slučajem, zbog njegove brzine. Žao mi je, nadam se da će se oporaviti brže od očekivanog".

Jelavić je operiran u Zagrebu, a smatra da je Heartsov veznjak Ian Black imao znatno bolja rješenja od pogibeljnog starta: "Nije uopće bio u prilici doći do lopte. Ako me želio zaustaviti, mogao me povući za dres".

"Osim toga, trebao je dobiti crveni karton, a ne žuti. Kako je moguće da dobije samo žuti karton za prekršaj koji me izbacio iz igre na tri mjeseca?", pita se igrač Glasgow Rangersa, koji je na početku sezone stigao iz bečkog Rapida.

"Međutim, ne tražim osvetu, nisam taj tip igrača. Neće me ovo slomiti, vratit ću se još jači. U mlađim danima također me snašla teška ozljeda i nikada nisam sumnjao u svoj povratak", dodao je.

Samopouzdanja mu, kaže, ne nedostaje: "Nakon svega što sam prošao neću sada početi sumnjati u sebe. Snažnija sam osoba nego što sam bio prije".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!