Nogomet

Benayoun: "Baš sam želio igrati..."

Nikola Vlahović • srijeda, 06.10.2010.
Benayoun: "Baš sam želio igrati..."

Izraelski reprezentativac, Yossi Benayoun, definitivno je otpao s popisa reprezentativaca te neće igrati protiv Hrvatske, ali ni protiv Grčke.

Premda je jučer još uvijek bili nejasno da li će Yossi Benayoun biti spreman za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Hrvatske i Grčke, danas je službeno potvrđeno da će ovaj vrijedni veznjak propustiti te dvije utakmice.

Nakon što se Benayoun već bio pridružio svojim suigračima te se nadao da će biti spreman za utakmicu protiv Hrvatske, liječnici su mu otkrili infekciju Ahilove pete te se veznjak morao pomiriti s činjenicom da neće igrati.

"Stojim u hotelu i jako sam tužan. Živciram se jer znam koliko sam želio igrati za reprezentaciju i pomoći svojim suigračima. Sve mi se to dogodili prije dvije najvažnije utakmice. Znam da mi je ovo zadnja prilika da igram na Europskom prvenstvu i baš sam zato želio igrati protiv Hrvatske i Grčke", rekao je utučeni Benayoun.

Yossi je razgovarao s liječničkim timom u reprezentaciji te im je savjetovao da mu daju injekcije kako bi mogao igrati. Međutim, takva ideja je odbijena jer bi se još više ozlijedio te bi oporavak produžio nekoliko mjeseci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!