Nogomet

Canales: "Hrvati će krenuti po sve"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.10.2010.
Canales: "Hrvati će krenuti po sve"
Foto: Davor Sajko

Mladi Španjolac iz Real Madrida, Sergio Canales, trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Hrvatske, u kojoj ne želi istaknuti svoju momčad kao favorita...

U subotu je u Burgosu na rasporedu prva utakmica doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo mladih reprezentacija 2012. godine u Danskoj između Španjolske i Hrvatske, a jedna od domaćih uzdanica svakako je Sergio Canales, koji se uspješno oporavlja od ozljede.

"Gotovo sam se u potpunosti oporavio i jako sam uzbuđen uoči dvoboja u Burgosu. Mislim da ću moći igrati", najavio je španjolskim medijima nogometaš mladi nogometaš Real Madrida.

"Hrvatska je težak protivnik, koji ima razvijenu kombinatornu igru, a napada i s lijeve i s desne strane. No, bude li Španjolska igrala kao i u prošlim utakmicama, možemo pobijediti", kaže Sergio Canales.

S obzirom na neke pojedince u sastavu, teško je smatrati Španjolce favoritima za prolaz na europsku smotru, no Canales upozorava: "Ovaj je ogled sasvim ravnopravan. Španjolska je možda iskusnija momčadi, no Hrvati će krenuti po sve".

Osvrnuo se i na svoje igre prije ozljede koja ga je na približno tri tjedna udaljila s terena: "Iako sam zreliji nego u vrijeme svog debija u Primeri, još uvijek moram mnogo učiti i napredovati".

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!