Nogomet

Aouate: "Protiv Hrvata moramo najbolje"

Borna Rupnik • četvrtak, 07.10.2010.
Aouate: "Protiv Hrvata moramo najbolje"
Foto: Davor Sajko

Izraelci se pripremaju za kvalifikacijski obračun s izabranicima Slavena Bilića, a vratar Dudu Aouate zna da će njegovi suigrači morati pružiti maksimum...

Hrvatska će kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine nastaviti u subotu u Izraelu. Dudu Aouate gostovanje naših najboljih nogometaša nije najdraža uspomena jer je upravo on stajao na vratima kada smo uz Eduardov hat-trick slavili 4:3 na njihovom terenu.

Mallorcin čuvar mreže ne očekuje ništa lakši susret ni ovoga puta: "Bit će to jedna teška utakmica protiv jake hrvatske momčadi. No, nama je to ujedno i jedna od najvažnijih utakmica te moramo odigrati najbolje što možemo kako bismo protiv Hrvata izvukli pozitivan ishod".

"Moramo se pouzdati jedni u druge te vjerovati da možemo doći do pobjede", ponudio je izraelski vratar recept za uspjeh.

Osim toga, nada se da će im od koristi biti i domaćinska atmosfera: "Igramo kod kuće i istrčat ćemo pred puni stadion, a to bi nam moglo pomoći da uzmemo sva tri boda, Ponavljam, bit će teško, ali naravno da želimo uzeti puni plijen".

U međuvremenu Luis Fernandez strahuje i zbog Liora Rafaelova, koji je uspješno odradio nekoliko treninga, no još uvijek nije sigurno hoće li biti spreman za utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 22:55
    Izrael je zaista slab,ali pošto smo i mi slabi,prognoziram remi 0-0,ili bolje reći ništa ništa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 18:17
    ako ne uzmemo 3 boda Bilic bi trebo sam skupit snage i reci odlazim,Ili je on slijep ili smo mi glupi?potencijal kakav imamo je davno trebao eksplodirati,a ono sve gore i gore,ne pobjedit raspalu Grcku a on jos sjedi na klupi.ne mozes uvijek imati srecu ,treba nekad i znati Bilicu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2010. u 15:48
    Imat će punu mrežu, a ne puni plijen.
    Obrisan korisnik