Nogomet

Bilić: "Moramo nastaviti s pobjedama"

Nikola Vlahović • nedjelja, 10.10.2010.
Bilić: "Moramo nastaviti s pobjedama"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativci vratili su se iz Izraela, a na konferenciji za novinare Slaven Bilić istaknuo je da reprezentacija mora i dalje pobjeđivati...

Izbornik Slaven Bilić na konferenciji za novinare osvrnuo se na jučerašnju utakmicu te je još jednom istaknuo da su ova tri boda izuzetno važna.

"Pobjeda nam je itekako važna, međutim, mi i dalje moramo pobjeđivati. Nama bi najviše odgovaralo da Izrael i Grčka u utorak odigraju neriješeno", rekao je Bilić i dodao: "Nismo sinoć bili briljantni i bilo je pionirskih grešaka, ali bilo je i dobrih stvari u našoj igri".

Bilić je još jednom ponovio da je Hrvatska favorit skupine i da se tako treba ponašati: "Kad su se izvukle skupine mi smo bili favoriti i još smo uvijek favorit skupine. Ovom pobjedom nećemo dobiti mir, jer naša reprezentacija je vrh, međutim, igrači i stručni stožer su jaki i uopće ih nije briga što se sve piše", zaključio je Bilić.

Sinoć je dva gola postigao Niko Kranjčar, a Bilić je još jednom ponovio da on ima ogromno povjerenje u Niku i da nikad nije sumnjao u njegove kvalitete. Također je priznao da mu nije jasno zašto trener Tottenhama drži Niku na klupi.

Nakon Izraela, Hrvatska će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Norveške, a za taj susret je otpao Ivica Olić, kojemu je sinoć slomljen nos. "Na toj će utakmici priliku dobiti oni igrači koji su manje igrali. Tako ćemo provjeriti na koga možemo računati. Lovren i Rakitić pridružit će se mladoj reprezentaciji", rekao je naš izbornik.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 14:35
    istina je ta, da se više dečki ne trse toliko za repku, čini mi se.... treba svježe krvi, mladih koji će ubrzat igru. dosta njih trenutno nije u formi, ali nemože uvik bit neko opravdanje za slabu igru, uvik nešto. makar imam osjećaj da je ovo zbilja dobra generacija i da bi baš na Euru u Ukarjini... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 11:57
    nevjerojatno koliko ljudima treba da neke činjenice dopru do njihovih malih mozgova! ljudi vole površnost tipa "ne daj se nane", a da razmisle na trenutak o nečemu, to im je preteško...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 11:05
    Nadam se da savez dobiva adekvatnu naknadu za to što drži tipove poput Mandžukića među prvih 50 kadnidata za repku.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 09:18
    Loše je sve to, imaš pravo basad. Čini se meni da je on pod prejakim uticajem Markovića jer kako objasniti da se od onog iskrenog samokritičnog dečka kojeg smo svi zavoljeli dobilo klasičnoga hrvata bez imalo stida odbija kritike. Šta je sljedeće bahatluk?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 01:17
    jedina full pametna stvar koju radi je to što praši onu studenticu! Nogometno je puk'o, čudi se "pritiscima", komentarima, jedino se ne čudi što mu momčad već jaaako dugo igra za qrac!
    Obrisan korisnik