Nogomet

Drogba: "Želim Ligu prvaka"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 11.10.2010.
Drogba: "Želim Ligu prvaka"
Foto: UEFA

Ubojiti napadač Chelseaja, Didier Drogba, još nije osvojio Ligu prvaka u svojoj karijeri te ističe da bi to volio postići ove sezone...

Reprezentativac Obale Bjelokosti, Didier Drogba, u svojoj velikoj karijeri još nije osjetio kako je to osvojiti Ligu prvaka. Napadač je priznao da zaista želi taj trofej, ali da se neće razočarati ako ga ne osvoji do kraja karijere.

"Naravno da želim osvojiti Ligu prvaka, međutim, neće biti neka drama ako mi se to ne dogodi. Ako karijeru završim bez osvojene Lige prvaka, nitko neće dovesti u pitanje moje mogućnosti i sve što sam napravio u karijeri", kaže Drogba.

Napadač je u svojih šest godina na Stamford Bridgeu odigrao mnogo velikih utakmica te se osvrnuo na svoj dolazak u Englesku. "Sada sam cijenjen ovdje i zbog toga sam zahvalan navijačima u Engleskoj. Kad sam tek došao teško sam se navikavao na sve ovo i navijači to shvaćaju", dodao je Drogba.

"Međutim, sada navijači znaju da sam puno bolji nego na početku i drago mi je što sam ovdje. Najvažnije je razumjeti kulturu igre u ovoj zemlji. Ja sam to u ovom razdoblju naučio i nadam se da će me sada još više cijeniti u Engleskoj", zaključio je napadač Obale Bjelokosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 19:21
    Reći da je Angeloti luzer je isto ako reći da su Mourinho,Hidink ili Ferguson luzeri. Zna se da nisu iako o ukusima njihovih taktika ne treba raspravljati. Nedaj Bože da smo svi isti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 18:35
    a ja zelim milijun eura
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 16:24
    partizan ce osvojiti LS
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 15:19
    pogledaj si njegovu trenersku statistku u zadnjih 10 godina,pa onda reci da je luzer.jesi bedast ko stup
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 14:17
    Nema ništa dok je 'vječni luzer' Ancelotti na klupi... Užas.
    Obrisan korisnik