Nogomet

Vučinić: "Vjerujemo u pobjedu"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 11.10.2010.
Vučinić: "Vjerujemo u pobjedu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Crna Gora sutra će pokušati iznenaditi Englesku i osvojiti barem bod, a Vučinić najavljuje pobjedu...

Zlatko Kranjčar sa svojim izabranicima sutra gostuje na Wembleyu, a Crna Gora želi nastaviti s odličnim igrama u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Neugodni napadač Crne Gore, Mirko Vučinić, ističe da njegova reprezentacija može pobijediti Englesku: "Već je sada nevjerojatno što smo napravili u skupini. Nakon ždrijeba se nitko nije nadao da ćemo otputovati u Englesku s devet bodova. Vjerujemo da možemo pobijediti i Englesku".

U subotu je Crna Gora pobijedila Švicarsku, a strijelac je bio upravo Vučinić, koji priznaje da je Engleska favorit, ali da se i oni nadaju bodovima. "Oni su veliki favorit, međutim, mi smo sigurni da možemo pobijediti. Mlada smo momčad koja je jako ambiciozna i cijela Crna Gora će poludjeti ako pobijedimo."

Romin napadač osvrnuo se i na proslavu gola protiv Švicarske, kada je skinuo donji dio dresa i stavio ga na glavu. "Svaki igrač ima svoj način proslave gola. Ako zabijem pobjednički gol protiv Engleske neću moći odoljeti, a da to ne ponovim. Ovo je povijesna utakmica za Crnu Goru", rekao je Vučinić.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!