Nogomet

Norvežani i mladim snagama na Hrvatsku

Borna Rupnik • ponedjeljak, 11.10.2010.
Norvežani i mladim snagama na Hrvatsku
Foto: EPA

Norveški izbornik Egil Olsen u Zagreb dolazi s odličnim učinkom iz kvalifikacija, ali protiv Hrvatske neće izvesti na teren najjaču postavu...

U utorak navečer na Maksimiru će snage odmjeriti dvije reprezentacije koje tog dana nemaju zakazane kvalifikacijske oglede za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine - Hrvatska i Norveška.

Norvežani će se izabranicima Slavena Bilića suprotstaviti sa samo trojicom igrača koji su odradili posljednji kvalifikacijski susret, onaj u gostima protiv Cipra, u kojem su slavili rezultatom 2:1 i došli do treće pobjede u tri utakmice.

Na zagrebački će travnjak istrčati Brede Hangeland, John Arne Riise te Morten Gamst Pedersen, a odmor će dobiti neki poznati prvotimci poput Toma Hoglija, Johna Carewa ili Erika Husekleppa.

Jedini istureni napadač u formaciji Egila Olsena, koji priliku želi pružiti i nekim mlađim igračima, bit će Mohammed Abdellaoue.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • hanson12.10.2010. u 11:43
    istina pošto će prvi nosozelji bit slabi domaćini poljska i ukrajina i dvije jake repke (vjerovatno španjolci i nizozemci) dok će u drugoj biti sve četiri jake ekipe
    hanson
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 22:43
    ovo se treba maksimalno ozbijlno shvatit i svakako iskoristit za pobjedu kako bi se povecao koeficjent repke za grupe na euru (ak zelimo biti 2. nositelj, a vjerutje da je 2. nositelj bolji neg prvi)
    Obrisan korisnik
  • snoopy11.10.2010. u 19:47
    eto nam prilike......
    snoopy