Nogomet

Santos: "Na pravom smo putu"

Damir Žbulj • utorak, 12.10.2010.
Santos: "Na pravom smo putu"
Foto: Davor Sajko

U različitom raspoloženju reprezentacije Grčke i Izraela dočekuju svoj međusobni susret na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju.

Grci, na krilima zaslužene pobjede protiv Latvije, u odličnoj atmosferi iščekuju dvoboj protiv Izraela. Gosti su poraženi protiv Hrvatske u subotu i utakmica protiv Grčke bit će im odlučujuća, žele li pobjedom uhvatiti priključak s vodećim momčadima skupine F.

Izbornik grčke nogometne reprezentacije Fernando Santos osvrnuo se na susret protiv Izraela: "Zasluženo smo slavili protiv Latvije. Dominirali smo kroz čitavi susret i zadovoljan sam reakcijom igrača koji su ostvarili sve što sam od njih tražio."<

Santos smatra kako je njegova reprezentacija na pravom putu i kako će to potvrditi pobjedom protiv Izraela: "Bilo je i nervoze u igri protiv Latvije, ali to je normalno. Igra momčadi se popravlja iz dana u dan i u svakom susretu bit ćemo sve bolji."

Iako protiv Izraela neće imati pravo nastupa strijelac pobjedonosnog gola za Grke u petak, Vassilis Torosidis, gosti će biti u većim problemima jer osim izostanka glavnog igrača i kapetana Benayouna, u sastavu neće biti ni suspendiranog središnjeg braniča Tal Ben-Haima. U posljednjem susretu koji su ove dvije reprezentacije odigrale Grčka je na svom terenu slavila 2:1, a golove su postigli Salpingidis i Samaras za Grke i Golan za Izraelce.

Osim susreta Grčke i Izraela, na rasporedu je i utakmica između Latvije i Gruzije pa će nakon ovih dvoboja situacija u našoj kvalifikacijskoj skupini biti malo jasnija.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.10.2010. u 14:07
    ovaj ben haim je stvarno nogometni krvnik, pokazuje to sve više, posebno u ovim kvalifikacijama.. i protiv hrvatske je bio na razini..
    Obrisan korisnik