Nogomet

Srna: "Hvala navijačima"

Vedran Attias, Nikola Vlahović • utorak, 12.10.2010.
Srna: "Hvala navijačima"
Foto: Davor Sajko

Naši su igrači zadovoljni izlazili iz svlačinice, a osim kapetana, svi su bili nezadovoljni malim brojem navijača. Što se tiče sjajnog poteza Nike Kranjčara, Danijel Pranjić mu je "skinuo kapu"...

Kao i uvijek, kilometre i kilometre je pretrčao Ognjen Vukojević: "Svaka pobjeda je bitna, bez obzira što se radi o prijateljskoj. Pobjeda diže atmosferu u reprezentaciji. Norveška nije bezvezna momčad, prvi su na ljestvici u skupini i 14. na Fifinoj ljestvici što govori o kakvoj se momčadi radi. Mislim da smo odigrali dosta dobro i zasluženo dobili. Razočaran sam s malo navijača jer mislim da je reprezentacija zaslužila veću podršku. Mirno čekamo Maltu i nadamo se da ćemo nastaviti s pobjedama. Što se tiče igranja u drugim gradovima, vjerujem da su naši navijači zaslužili da igramo utakmice i u ostatku Lijepe naše."

Kapetan reprezentacije, Darijo Srna, pohvalio je Norvešku i zahvalio se navijačima koji su došli: "Nakon što smo dobili Izrael na neugodnom gostovanju, Norveška je također kvalitetan protivnik i nije ih lako dobiti. Mislim da nije lako vratiti se iz negativnog rezultata i zbog toga je ova pobjeda još bolja. Dobro smo igrali, stvorili dosta šansi i mogli smo i uvjerljivije slaviti. Premda se radi o prijateljskoj utakmici, pobjeda je uvijek dobra zbog atmosfere u momčadi. Što se tiče publike, hvala onima koji su došli na utakmicu i bodrili nas od prve do zadnje minute. Znam da je kriza i da nije lako izdvojiti za ulaznicu.

Igrač Bayerna, Danijel Pranjić, bio je vrlo siguran na poziciji zadnjeg veznog, a nije propustio priliku pohvaliti fantastičan potez Nike Kranjčara: "Dugo nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Zabili su nam gol iz prve prilike koju su imali i to je zapravo sve što su pokazali cijelu utakmicu. Moram pohvaliti Kranjčara jer ono što je on napravio se zaista ne viđa često na terenima; skidam mu kapu. Što se tiče navijača, žao mi je što ih nije bilo više."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.10.2010. u 19:58
    Dario Srna lažeš samog sebe...Za Nogomet osobito Reprezentacija nikada ali nikada neće biti kriza.Toliko je nacija u vas,na prvom mjestu rukovodstvo,razočarana da čovijek koji cijeli život živi sa nogometom-za vrijeme utakmice sa Norveškom sa suprugom gleda serije..Sramota i šteta nepovratna ...
    Obrisan korisnik
  • snoopy12.10.2010. u 23:59
    pa nek opet blažičko i balog kažu da navijači imaju glupo navijanje... Za dom! Spremni
    snoopy
  • buco712.10.2010. u 23:08
    ja sam svoju kapu davno skinuo na kranjčarovu igru i još ju nemam navjeru vratit :D
    buco7