Nogomet

Previše rupa u obrani

Mario Plavčić • četvrtak, 21.10.2010.
Previše rupa u obrani
Foto: EPA

Hajduk nije uspio doći do iznenađenja, no isto tako nije igrom razočarao unatoč negativnom rezultatu u konačnici. Zenit je potvrdio da se radi o prvoklasnoj momčadi koja je ovom pobjedom vrlo blizu osvajanja prvog mjesta u skupini...

Danijel Subašić: U većini intervencija siguran i pravodoban. U nekoliko navrata spasio sigurne pogotke. Prečesto prepušten na milost i nemilost Zenitovih napadača. Kod golova nemoćan.

Jurica Buljat: Kod prvog gola neoprezno ostavio Buharova pa je pod dojmom te pogreške odigrao cijelu utakmicu. Kod drugog gola ni sam više nije znao gdje je, ni gdje bi trebao biti.

Mario Maloča: Budući da je igrao u tandemu s Buljatom, sukrivac je kod pogodaka, no činjenica je da su to ipak trebale biti Buljatove lopte. Imao je i nekoliko dobrih intervencija. Maloča u dosadašnjoj karijeri nije imao puno prilika igrati protiv igrača takvog ranga i svakako će mu ova utakmica puno pomoći u daljnjem razvoju.

Mirko Oremuš: Trošio se u obrani i tek u nekoliko navrata nešto konkretniji u fazi napada. Pamtimo i znatno bolje partije Oremuša u Hajdukovom dresu.

Ivan Strinić: Bio je toliko aktivan prema naprijed pa je kod prvog gola zaboravio doviknuti Buljatu da mu je igrač iza leđa. U prvom je dijelu s Ibrom i Anasom nekoliko puta dobro kombinirao. Solidna partija reprezentativnog braniča.

Mario Brkljača (do 87.minute): Nevidljiv, što za zadnjeg veznog ne mora uvijek značiti i da je loš. Dosta pretrčao i obavio puno prljavog posla.

Marin Ljubičić: "Čovjek s maskom" ostavio je dobar dojam. Defenzivne zadatke obavio korektno, a stigao je i nekoliko puta zaprijetiti prema naprijed.

Ervin Bulku (do 80. minute): Postavljen na bok u nedostatku Tomasova, no ipak je on defenzivni vezni. Nije tip igrača koji je sposoban probiti po boku.

Anas Sharbini (do 46. minute): U početku dobro kombinirao po lijevoj strani, ali se kasnije smrznuo na hladnoj ruskoj zimi i odigrao utakmicu za zaborav. Zamijenjen Čopom kada je trebalo otvoriti karte.

Senijad Ibričić: Standardno dobra utakmica. Najbolji Hajdukovac. Često s loptom, dosta se nudio, pokušavao i nije bio impresioniran jakim suparnikom. Majstor je uvijek majstor.

Ante Vukušić: Trudio se i bio opasan u prilikama, kojih je istina bilo malo. Na kraju se mogao upisati u strijelce, ali je golman Ževnov bio siguran.

Duje Čop (od 46. minute): Ušao kao zamjena za Anasa, no učinak im je bio podjednak. Nedostajao mu je osjećaj za prostor i u nekoliko je navrata krivo procijenio gdje će mu Ibro poslati loptu.

Goran Jozinović (od 80. minute): U završnim trenucima i osjetio atmosferu, ali premalo za bilo kakvu ocjenu.

Dinko Trebotić (od 87. minute): Isto kao i Jozinović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Krunchie722.10.2010. u 11:14
    nije ovo samo danas, pa gledaj malo i ostale utakmice, svaki ozbiljniji napad nam zaustavlja, dođe mu lopta i onda stane... jednostavno, za mene je presebičan i zato sam rekao nek ode... a i taj Špaco je zaostali, stalno forsira 13,14 igrača, zašt ne bi mogao npr. Andrijašević, Jonjić i ta ekipa... [više na forumu]
    Krunchie7
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 03:27
    Večeras su po meni najbolji bili,i to redom:Strinić,Subašić,M. Ljubičić,Oremuš.Svi ostali su bili ili prosjek ili slabi.Ali,pristup je bija odličan,i tu san zadovoljan.Osim Anasa Sharbinija,ali njega bi tribalo pod hitno na liječenje ,a ne u prvih 11. Btw,kakvo majke ti slanje Imbre u Rubin.Ovo je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 00:37
    Oremuš je odigrao i bolje utakmice?je baš je isto igrat protiv Istre,Zadra i takvih i sa Zenitom
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani22.10.2010. u 00:03
    Slažem se da ovo nije bila Ibričićeva večer, ali zbog ovoga ga slati u Rubin je ipak malo previše. Odigrao je on i velikih utakmica koje se ne zaboravljaju tako lako. Po meni, večeras je najbolji bio Strinić, no na stvari treba gledati u kontinuitetu.
    Bogomdani
  • Krunchie721.10.2010. u 22:52
    Ibričić najbolji Hajdukovac? pa koju si ti utakmicu gledao, ak si gledao protiv Uniree kod kuće, onda da, al danas je bio najgori, najgori... svaki napad nam je zaustavljao, padao je potpuno nepotrebno, točnije od 10 pada, samo mu je jednom sudac sudio prekršaj, i to je bilo upitno... što se mene... [više na forumu]
    Krunchie7