Nogomet

Ibričić: "Treba biti zadovoljan"

Vedran Babić • četvrtak, 21.10.2010.
Ibričić: "Treba biti zadovoljan"
Foto: Bruno Karadža

Kapetan Hajduka Senijad Ibričić nije djelovao previše razočaran poslije poraza od Zenita. I on se pojavio pred kamerama HTV-a i konstatirao kako je zadovoljan prikazanim.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali mislim da smo odigrali bolje nego što se od nas očekivalo. Šteta što kod 0:1 nismo dali gol i izjednačili, ali treba biti zadovoljan i na Poljudu napraviti što bolji rezultat", rekao je Ibričić, dodavši kako ne krivi obranu zbog primljenih golova.

Mjesta za opuštanje nema - već u nedjelju slijedi tradicionalno teško gostovanje u Vinkovcima kod Cibalije, a Ibro će zbog kartona propustiti tu utakmicu. "Prvenstvo nam je prioritet. Trebamo se vratiti kući što prije i dobro se odmoriti prije tog gostovanja."

Bivši hrvatski reprezentativac u dresu Zenita, Ivica Križanac, također je bio zadovoljan. "Nije bilo lako kao što smo očekivali. Pri kraju nam je pala koncentracija, ali smo mogli dati i koji gol više. Sve u svemu sam zadovoljan. Igrali smo ozbiljno od početka, no Hajduk nam je pružio dobar otpor. S devet bodova u skupini vjerojatno smo sigurni u drugom krugu i sada se okrećemo domaćem prvenstvu kako bismo naredne sezone izborili direktan nastup u Ligi prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ElKun1022.10.2010. u 11:17
    Ibro ima problema sa formom, ali mislim da Hajduk ima realne šanse na Poljudu, a ako Ibro proradi, možda padne i ovaj velikan...
    ElKun10
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 00:22
    Ibri se ustvari nema što prigovoriti. On je praktički sam uveo ovu hrpu poluinvalida u skupinu Lige UEFA. Ili se to već zaboravilo... a sad je u lošoj formi zadnjih par tjedana što je opet bolje od Ananasa koji je u lošoj formi zadnjih 20-ak godina.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 00:18
    da Ibričiću možeš bit zadovoljan što ti sudac za lakat u vrat pred kraj utakmice nije dao drugi žuti
    Obrisan korisnik
  • Krunchie722.10.2010. u 00:02
    najbolje bi bilo da ode...
    Krunchie7
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 23:51
    ibricicu prelos si zadnje vrijeme, daj se trgni. nema ko drugi vodit ovu momcad
    Obrisan korisnik