Ostali sportovi

CFL: Raidersi traže "osvetu"

Mislav Sajko • subota, 30.10.2010.
CFL: Raidersi traže "osvetu"
Foto: Davor Sajko

U nedjelju 31. listopada igra se 4. kolo hrvatske lige američkog nogometa(CFL). Susret u Zagrebu igraju domaći Raidersi i Pitbulls Dalj (Stadion NK Posavina) te Osijek Cannonsi i Zagreb Thunderi u Osijeku na pomoćnom terenu NK Elektre...

Osijek Cannons - Zagreb Thunder

Nakon tri uvodna poraza u premijernoj sezoni CFL-a Osječani traže svoju prvu pobjedu i to protiv favoriziranih Zagreb Thundera. Thunderi nakon tri kola imaju isti broj pobjeda te se nadaju da će i nakon 4. kola ostati neporaženi te zadržati vodeću poziciju u CFL-u. Cannanonsi traže priliku da izađu iz agonije u koju su ušli nakon tri uvodna poraza. Ovo će biti prva utakmica američkog nogometa u Osijeku te je ulaz besplatan, a najavljeni su i dodatni sadržaji na poluvremenu utakmice. Predviđeni početak je u 13 sati na pomoćnom terenu NK Elektre.

Zagreb Raiders - Dalj Pitbulls

Nakon prve pobjede u sezoni Raidersi ponovno traže pobjedu na domaćem terenu. Igrati će protiv Dalj Pitbullsa, protiv ekipe od koje su izgubili u prvom dijelu sezone. Eventualnom visokom pobjedom bi Raidersi prestigli Dalj te se ubacili u utrku za prvaka Hrvatske. Susret počinje u 14 sati na stadionu NK Posavina koji se nalazi odmah uz zagrebački Most Mladosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!