Nogomet

Video: Devet golova Dynama, Srni crveni

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 01.11.2010.
Video: Devet golova Dynama, Srni crveni
Foto: Davor Sajko

Dynamo Kijev je u ukrajinskom nogometnom prvenstvu "demolirao" Iličevec s nevjerojatnih 9:0, dok je Šahtar pobijedio Dnjipro 1:0, a Srna je dobio crveni karton.

U 15. kolu ukrajinskog nogometnog prvenstva Dynamo Kijev je došao do velike pobjede protiv Iličevca. Naime, klub našeg Ognjena Vukojevića slavio je s visokih 9:0.

Nakon prvih 45 minuta Dynamo je vodio s nevjerojatnih 6:0, a do kraja susreta domaćini su zabili još tri gola. Junak večeri bio je Artem Milevskij koji je postigao četiri gola. Osim njega, u strijelce su se još upisali Andrij Jarmolenko, Gusev, Guilherme i D. Silva, a jednom je vlastitog vratara svladao i igrač Iličevca Savin.

Hrvatski reprezentativac, Ognjen Vukojević, odradio je cijelu utakmicu te je bio asistent Jarmolenku za prvi pogodak na utakmici.

Šahtar je odradio svoju utakmicu protiv Dnjipra te je klub Darija Srne i Eduarda da Silve došao do minimalne pobjede zahvaljujući pogotku Adriana. Naši reprezentativci našli su se u prvoj postavi Šahtara te je Eduardo odradio cijelu utakmicu, dok je Srna dobio crveni karton.

Naime, kapetan Šahtara u sudačkoj nadoknadi dobio je drugi žuti karton te je morao pod tuš prije svojih suigrača. Prvi žuti karton dobio je Srna u 85. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.11.2010. u 13:39
    jel se to meni cini ili su ovdje golovi nekako prelagano padali(znate na sta mislim)
    Obrisan korisnik