Nogomet

Ferguson: "Zaslužena pobjeda"

Josip Piršljin • srijeda, 03.11.2010.
Ferguson: "Zaslužena pobjeda"
Foto: EPA

Nogometaši Manchester Uniteda sinoćnjom pobjedom protiv Bursaspora došli su na korak od plasmana u drugi krug Lige prvaka. Alex Ferguson bio je zadovoljan nastupom svojih igrača, te ustvrdio kako je pobjeda više nego zaslužena.

S deset bodova na kontu trener Crvenih vragova može biti miran, ali još ga očekuju dvije teške utakmice, gostovanje u Škotskoj protiv Rangersa i Valencia na Old Traffordu. Ferguson smatra kako su njegovi igrači kontrolirali igru protiv Bursaspora, dok je trener domaćih Ertugrul Saglam unatoč uvjerljivom porazu rekao kako se njegova momčad poboljšava.

Najvažniji trenutak utakmice za Fergusona je bio gol Darrena Fletchera: "Kada postigneš pogodak rano u drugom poluvremenu, to čini razliku. Nakon toga smo kontrolirali susret, a Bursaspor je stvorio samo nekoliko poluprilika. Njihov nastup smatram vrlo pozitivnim i mislim kako će se popraviti u nadolazećim godinama", zaključuje Ferguson.

Vezane vijesti

Trener Bursaspora, Ertugrul Saglam, nije bio previše nezadovoljan nakon poraza: "Igrali smo dobro, posebno u prvom poluvremenu. Stvorili smo neke prilike i imali slobodne udarce s opasnih pozicija. Da nismo primili pogodak na samom startu drugog dijela, utakmica je mogla drukčije završiti. Poboljšavamo se i skupljamo iskustva igrajući protiv igrača svjetske klase", izjavio je Saglam.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!