Nogomet

"Lovrenu će pogodak sigurno pomoći"

Borna Rupnik • srijeda, 03.11.2010.
"Lovrenu će pogodak sigurno pomoći"
Foto: EPA

Lyon nije uspio doći do bodova u Portugalu - Benficino je vodstvo ipak bilo previsoko, a na igru našeg Dejana Lovrena osvrnuli su se i Miralem Pjanić te trener Claude Puel...

Dejan Lovren i njegovi suigrači nisu uspjeli u Lisabonu doći i do četvrte pobjede u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Protiv Benfice su upisali prvi poraz, a na susret je prokomentirao i bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

"Ovaj poraz je udarac za naš moral, no trener nam je rekao da smo zbog boljeg ukupnog omjera protiv Benfice ipak odradili dobar posao, tim više što Schalke nije uzeo sva tri boda", izjavio je.

"Benfica je jaka momčad sa snažnom sredinom terena, a mi nismo dobro realizirali neke protunapade. No, moramo se okrenuti pozitivnim stranama. Ja još ne igram sasvim spreman, a forma će mi doći kroz utakmice. Dejan Lovren je pritom zabio naš treći pogodak i sigurno će mu to pomoći na psihičkom planu", dodao je Pjanić.

Našeg mladog nogometaša, koji se poslije utakmice našao na meti kritika, dotaknuo se i trener Claude Puel: "Njega sam postavio prije svega zbog njegovih mogućnosti u igri glavom".

"On je svoj posao obavio najbolje što je mogao i ne smatram ga uzrokom našeg slabog prvog poluvremena", jasno je poručio francuski stručnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The_Killer_000703.11.2010. u 18:39
    ljepi su ovi dresovi lyona
    The_Killer_0007
  • Yurraz03.11.2010. u 16:03
    Prodao je covjek loptu na svojih 30 metara za 2-0 Benfice, ogromna greska. Ostatak nisam vidio, ali onakva greska je preglupa i prevelika za razinu LP i kluba u kojem igra. Valjda ce napredovati, zasad nije odusevio, ali talent postoji
    Yurraz
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 14:26
    Nažalost po Lovrena, unatoč pogotku, nogometni portal Goal.com proglasio ga je najgorim igračem na terenu, dobio je ocjenu 5.5.
    Obrisan korisnik