Nogomet

Jol: "Mogli smo izbjeći poraz"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.11.2010.
Jol: "Mogli smo izbjeći poraz"

2:1 pobjeda nad Ajaxom treneru Auxerrea, Jeanu Fernandezu, donijela je veliko olakšanje. Domaći će se zajedno s nizozemskim sastavom i Milanom boriti za poziciju vrijednu prolaska dalje...

S pogotkom Langila, šest minuta prije završetka susreta, stigli su prvi bodovi, ali i olakšanje za domaću momčad i tribine. "Veliko je ovo olakšanje. Od početka natjecanja u skupini igrali smo dobro, ali nas nisu pratili rezultati. Večeras smo trebali oboje i zadovoljstvo je veliko jer smo uspjeli protiv takve momčadi kao što je Ajax."

Fernandez je posebno zadovoljan prvim dijelom u kojem je njegova momčad imala priliku riješiti susret svih dvojbi. "Trebali smo povećati prednost preko Quercija, no umjesto toga čekalo nas je snažno pritiskanje u nastavku. A iskreno, nismo navikli igrati tako. Izmjene su se pokazale ključnima."

Vezane vijesti

"U prvome dijelu Auxerre je igrao onakav nogomet kakav voli, bili su opasni, dok mi nismo uspijevali stići do zone udarca. A ipak, bez obzira na sve, upisali smo osam ili čak devet prilika za pogodak. U nastavku smo bili bolji, postigli pogodak, a poraz smo svakako mogli izbjeći", kratko je odigrani susret opisao Martin Jol.

Iduće utakmice odlučivat će o sudbini čak tri kluba. "Mi, Milan i Auxerre se sada borimo za drugu poziciju. Stvarno je šteta što nismo iskoristili priliku i eliminirali današnjeg protivnika te prošli Milan."

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Auxerre2:1Ajax
Milan2:2Real Madrid
1Real Madrid 615:2+1316
2Milan 67:708
3Ajax 66:10-47
4Auxerre 63:12-93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!