Nogomet

"Riskirali smo mnogo toga"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.11.2010.
"Riskirali smo mnogo toga"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva i drugi je puta zabio gol svom bivšem klubu, ali u prvi plan ističe važnost pobjede...

Ukrajinski Šahtar na svom je terenu svladao engleski Arsenal, a čovjek odluke bio je naš Eduardo da Silva. U Londonu je njegov pogodak bio tek utješna nagrada, a pred svojim novim navijačima vrijedio je tri boda.

Arsene Wenger: "Teško je biti zadovoljan poslije utakmice. Lijepo je bilo vidjeti Eduarda na terenu. Odigrao je vrlo dobar susret".

"Najvažnije je da smo pobijedili. Bila je to posebna utakmica za Šahtar, rekao je Eduardo poslije utakmice za službene Uefine stranice. "Arsenal je igrao dobro - bilo je teško, ali uzeli smo bodove", dodao je.

Englezi su poveli, ali Ukrajinci su uspjeli preokrenuti rezultat: "Zadovoljan sam jer smo pokazali karakter. Teško je vratiti se iz zaostatka protiv ekipe poput Arsenala koja je vrlo snažna u protunapadima. Riskirali smo mnogo toga ne bismo li zabili, ali postigli smo pogotke u idealna vremena".

"Imamo sjajnu momčad", nastavio je 27-godišnji napadač. "Naši su igrači tehnički potkovani i imamo Brazilce poput Jadsona, Williana i Luiza Adriana koji vole držati loptu i igrati. Šahtar u svakom slučaju ide u pravom smjeru", zaključio je Eduardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 23:27
    Tako je Matija, malo si pretjerao, ono hajdukovski, ali ima taga što ti reče, previše smo subjektivni
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 22:24
    modrić,kranjčar,dudu,srna,olić itd su svjetska klasa a hrvatska je prvak svijeta sa svim tim extra klasama.eto ne trebaju nama natjecanja da bismo mi znali da smo najbolji,jelda?!ne nisam učio engleski što je to?de objasni mi molim te.prije svega se sam se obratio ovima što dižu u nebesa naše... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • cameosis04.11.2010. u 20:06
    prije svega to pišu englezi -- ne znam da li si učio engleski, ali pomoglo bi ti da znaš pročitati što izjavljuju oni. tko su gore navedeni u usporedbi s da silvom? čovjek ih pojede za doručak.
    cameosis
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 18:23
    pa pišu gluposti.dudu je po njihovom svjetska klasa i ima mjesta pored chamacka,persiea ,walcotta i bendtnera.da bravo ja sam primitivac i pišem gluposti...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2010. u 18:03
    matija imaš pravo na svoje mišljenje.sreća da ipak puno više ljudi u Hrvatskoj nisu takvi primitivci kao ti.
    Obrisan korisnik