Nogomet

Messi: "Treba mi naslov s Argentinom"

Nikola Vlahović • utorak, 09.11.2010.
Messi: "Treba mi naslov s Argentinom"
Foto: EPA

Zvijezda Barcelone Lionel Messi, priznao je kako ga muči što sa svojom reprezentacijom nije napravio neki zapažen rezultat...

I dok mu u Barceloni ide odlično i redovito zabija golove te osvaja trofeje, Lionel Messi želi nešto napraviti i sa svojom reprezentacijom i tako skinuti veliki teret sa svojih leđa.

Česta uspoređivanje njegove igre u Barceloni i u reprezentaciji stvara mu pritisak. "Moram nešto osvojiti s Argentinom. Taj dio moje karijere stalno me muči i stvara mi pritisak. Smeta mi što u reprezentaciji nisam napravio ništa zapaženo", rekao je omaleni napadač.

Međutim, Messi se nada da Argentina ima veliku priliku osvojiti Copa Americu iduće godine: "Mi smo domaćini i to nam je velika prilika. Želim taj naslov pod svaku cijenu. Mnogi žele da pobijedimo Brazil i budemo prvaci, mene samo zanima to da budemo prvaci. Ne zanima me koga moramo pobijediti za to".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vatreni8210.11.2010. u 09:35
    ma nema veze da li osvoji nesto s Argentinom ili ne. Najbolji igrac na svijetu!
    Vatreni82
  • cameosis10.11.2010. u 08:07
    dobro, nemojmo pretjerivati -- ronaldo je precijenjen, ništa više. najbolji igrač na svijetu nikada nije bio i neće biti. primjera radi, özil je tri puta bolji od njega.
    cameosis
  • Obrisan korisnik09.11.2010. u 23:45
    Ne vidim razloga da išta i osvoji, ionako je reprezentativni nogomet na sve nižem i nižem nivou, jača je po kvaliteti LP koja se održava svake godine od SP koje je svake 4, a i igrači više daju tamo gdje su plaćeni nego tamo gdje bi im emocije trebale, kao nekada davno, biti. To sa činjenicom ko je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000709.11.2010. u 22:45
    neće nikad ništa osvojit s argentinom
    The_Killer_0007
  • Obrisan korisnik09.11.2010. u 22:09
    treba im samo neki kvalitetni europski trener
    Obrisan korisnik