Nogomet

Villarreal i AEK bez bod(ov)a

Ante Zovko • ponedjeljak, 22.11.2010.
Villarreal i AEK bez bod(ov)a
Foto: Kristijan Komarica

Protivnici Dinama i Hajduka u petom kolu Europske lige nisu uspjeli upisati pobjede. Villarreal je odigrao neriješeno u derbiju Primere, dok je AEK minimalno poražen.

Dinamovi protivnici

Sljedeći Dinamov protivnik u Europskoj ligi, španjolski Villarreal, u 12. je kolu Primere igrao derbi s Valenciom i na domaćem El Madrigalu remizirao 1:1. Povela je Valencia golom Aduriza, a izjednačio je Giuseppe Rossi. Domaćin je imao inicijativu, dominirao, ali nije bio dovoljno konkretan u završnici da bi uzeo sva tri boda.

PAOK je pretrpio težak, 3:0 poraz na Olympiakosovu terenu kojim je prekinuta njegova serija od četiri uzastopne pobjede. Dinamov protivnik našao se u minusu u 37. minuti pogotkom Mirallasa, u 58. PAOK je ostao s igračem manje nakon isključenja Ivića, a posao su zaključili Mirallas u 72. i Rommedahl u 86. minuti. PAOK sada zauzima četvrtu poziciju u prvenstvu.

Club Brugge poražen je na domaćem treenu 0:1 od Cercle Bruggea. Pogodak odluke djelo je D'Haenea u 78. minuti, a minutu kasnije u igru je ušao i naš Ivan Perišić.

Hajdukovi protivnici

AEK je poražen i drugo kolo zaredom i sada zauzima petu poziciju. Ovaj put pali su kod Kavale s 2:1. Kavala je povela pogotkom Vučičevića u 14. minuti, a u 46. Onwuachi je doveo domaćine pred pobjedu. Jedini pogodak za Hajdukova sljedećeg protivnika dao je Scocco u 85. minuti.

Anderlecht je odnio puni plijen s terena Germinala, a za drugu pobjedu zaredom i drugo mjesto iza Genka bio je dovoljan pogodak Kanua u 57. minuti. U 90. je Lukaku zaradio svoj drugi žuti karton.

Zenit je već osigurao naslov prvaka, a kolo prije kraja remizirao je s trećeplasiranim Rubinom u Kazanu 2:2. Poveo je prvak golom Fajzulina u 19. minuti, u 54. je na 2:0 povisio Huszti, a izjednačenje su u 60. i 66. minuti donijeli Navas i Medvedev.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.11.2010. u 22:54
    IMAS_ZVAKU? iz tvojih usta u Božje uši
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2010. u 14:48
    ostati ce Villareal jos jednom bez bodova...sve mi se cini sljedeci cetvrtak
    Obrisan korisnik