Rukomet

Šoštarić okuplja juniorke

Sportnet • utorak, 23.11.2010.
Šoštarić okuplja juniorke
Foto: Axel Heimken

Izbornik ženske juniorske reprezentacije Nenad Šoštarić objavio je popis za prvo okupljanje u njegovom mandatu. Novu juniorsku reprezentaciju čine djevojke rođene 1992. godine i mlađe.

"To su djevojke koje su do sad bile kadetkinje, zadnji njihov nastup bio je na otvorenom Europskom prvenstvu koje se svake godine igra u Švedskoj (Partille cup). Riječ je o grupi igračica koje su bile okosnica te kadetske reprezenatcije, a njima ćemo naravno priključiti neke za koje mislimo da imaju mjesta u ovoj reprezentaciji. Cilj je što prije se odlučiti za 12 djevojaka koje će činiti okosnicu ekipe, dok ćemo ostale 4 rotirati iz akcije u akciju", izjavio je Šoštarić.

Izbornik se potom osvrnuo i na nadolazeća natjecanja: "Nakon nove godine okupljat ćemo se jednom mjesečno do travnja kada igramo kvalifikacije za Europsko prvenstvo kojem je u kolovozu domaćin Nizozemska. U našoj su kvalifikacijskoj skupini Poljska, Grčka i domaćin skupine Izrael, a igra se od 22. do 24. travnja sljedeće godine. Mi naravno želimo sudjelovati na tom Europskom prvenstvu."

Popis izabranih reprezentativki: Josipa Sanader, Marina Razum, Julijana Žuliček, Kristina Plahinek, Lea Vukojević, Ena Konta, Andrea Čović, Katarina Ježić, Marija Milić, Diana Sabljak, Mila Toto, Mirna Vučković, Marijeta Vidak, Dora Krsnik, Antonela Kuzman i Kristina Pasarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!