Nogomet

Ancelotti: "Ovako teško do naslova"

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.11.2010.
Ancelotti: "Ovako teško do naslova"
Foto: UEFA

Nakon što je njegova momčad stigla do pobjede protiv posljednjeplasirane Žiline u samom finišu susreta, Carlo Ancelotti nije bježao od kritika na račun igre. Neke je podijelio i sam...

Po završetku utakmice talijanski stručnjak nije imao previše razloga za zadovoljstvo. Chelsea je upisala još jednu pobjedu, no u malo je toga, gledajući krajnje ciljeve momčadi, Ancelotti mogao pronaći utjehu.

"Sami smo si utakmicu učinili ovako teškom. Već smo u startu morali hvatati zaostatak i ono što me brine je upravo ta igra iz prvog dijela. Ako nastavimo s takvim poluvremenima osvajanje Lige prvaka za nas postaje nemoguća misija. Nešto smo bolji bili u nastavku i takva nam igra ostavlja nekakve nade u ostvarenje naših ciljeva."

Vezane vijesti

Bez obzira na sve loše prikazano, Ancelotti nije propustio istaknuti one najmlađe: "Za naše mlade igrače ovo je bilo sjajnu iskustvo. Igrali su, generalno gledajući, dobro, posebno se to odnosi na njihov timski rad."

S druge strane, trener Žiline Pavel Hapal, bio je razočaran konačnim rezultatom. "Tužni smo i razočarani zbog toga što su moji igrači davali maksimum od sebe tokom cijele utakmice te smo biti vrlo blizu jednom sjajnom uspjehu. Na kraju se pokazalo da sreća nije bila na našoj strani. Šteta jer remi bi bio odlična nagrada ovih igračima, ali Chelsea je uspjela pokazati svoju kvalitetu."

Liga prvaka, skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

Spartak Moskva0:3Marseille
Chelsea2:1Žilina
1Chelsea 614:4+1015
2Marseille 612:3+912
3Spartak Moskva 67:10-39
4Žilina 63:19-160

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!