Nogomet

Eduardo: "Samo dio mog posla"

Borna Rupnik • srijeda, 24.11.2010.
Eduardo: "Samo dio mog posla"
Foto: EPA

Dvojica Hrvata u utorak navečer u Beogradu su proslavila pobjedu nad Partizanom i izbijanje svog Šahtara na čelo skupine. Eduardo i Srna bili su razumljivo dobre volje...

Eduardo da Silva ponovno se upisao u strijelce u Ligi prvaka, a ovoga je puta s druge strane terena stajao beogradski Partizan, koji još uvijek nije osvojio niti boda. Ipak, Eduardo mu je odao priznanje.

"Nije bilo lako. Partizan je igrao odlično u prvom poluvremenu, ali je u drugom došlo do izražaja naše iskustvo i fizička pripremljenost. Partizan ima dobru ekipu iako još nije osvojio ni bod", prenosi Mondo riječi našeg napadača, koji je u svojim mlađim danima pronašao put do mreže mlade reprezentacije Srbije.

"Izgleda da mi ležite", obratio se Eduardo tamošnjim medijima, "ali to je samo dio mog posla".

Pritom je potvrdio izjavu svog trenera Lucescua, koji je objasnio da Eduardov pad poslije postizanja pogotka nije imao težih posljedica: "Dobio sam udarac u mišić, kod koljena, ali nadam se da nije ništa strašno. Doduše, uplašio sam se, bol je bila jaka".

Kapetan Darijo Srna imao je lijepe riječi na račun beogradske publike: "Bili su predivni, inače hrvatski igrači dobiju zvižduke, ali ja ih nisam osjetio. Drago mi je da sam konačno bio u Beogradu, čuo sam mnogo priča od svojih prijatelja".

"Nisam očekivao ovako uvjerljivu pobjedu protiv Partizana jer oni nisu imali što izgubiti. Igrali su za sebe, navijače i imidž kluba. Ipak, mi smo došli pobijediti i presudila je naša kvaliteta. A nisam očekivao ni pobjedu Brage protiv Arsenala, što nam ide na ruku", zaključio je Darijo Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00824.11.2010. u 16:45
    mogao bi wenger malo ucit od lucescua...
    johnny008
  • Obrisan korisnik24.11.2010. u 15:02
    Eeeee negdje Wenger sad čupa kosu s glave :D :D
    Obrisan korisnik