Nogomet

Gonzalo: "Moramo vrhunski protiv Dinama"

Borna Rupnik • utorak, 30.11.2010.
Gonzalo: "Moramo vrhunski protiv Dinama"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Villarreala u dobrom raspoloženju dočekuju utakmicu protiv Dinama, no znaju da neće olako doći do potrebnih bodova...

Žuta podmornica "potopila" je Zaragozu u prošlom kolu španjolskog prvenstva i tako se napunila potrebnim samopouzdanjem uoči dolaska zagrebačkog Dinama na njihov El Madrigal.

"Trčali smo tijekom cijele utakmice i pokazali kakve su nam ambicije", izjavio je branič Gonzalo Rodriguez komentirajući razvoj zbivanja na terenu, "i tako moramo nastaviti. Brzo smo se oslobodili pritiska suparnika i postigli vodeće pogotke".

Vezane vijesti

"Igrali smo punim intenzitetom i smatram da nam to treba biti primjer za naredne izazove. Budemo li ponavljali takve igre, mislim da ove godine možemo napraviti velike stvari. Zaragoza je bila čvrsta, a m smo ih zaustavili", dodao je.

Potom se okrenuo Europskoj ligi i nastupu u četvrtak. U taboru Villarreala željni su vrijednih bodova, ali i uzvrata za poraz 2:0 u prvom kolu na Maksimiru: "Osvajanje Europske lige jedan je od naših većih ciljeva. Pružit ćemo svoj maksimum kako bismo protiv Dinama ostali u igri za drugi krug".

"Dat ćemo sve od sebe protiv Dinama u četvrtak, moramo biti vrhunski. Pobijedimo li Dinamo bit ćemo blizu drugog kruga", zaključio je Gonzalo Rodriguez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!