Nogomet

Golijada u Nizozemskoj, debakl Intera

Sportnet • utorak, 07.12.2010.
Golijada u Nizozemskoj, debakl Intera
Foto: EPA

Odigrano je posljednje, 6. kolo Lige prvaka u skupinama od A do D i možemo reći kako je bilo vrlo zanimljivo...

Skupina A

Twente - Tottenham 3:3, Werder - Inter 3:0

Branitelj naslova Inter doživio je još jedan težak poraz izgubivši u Bremenu od Werdera 3:0. Iako je već izborio drugi krug, nije to bio rezultat kakvom se nadao Rafa Benitez jer je sada drugi u skupini. Prvi je Tottenham, koji je u golijadi u Enschedeu odigrao remi protiv razigranog Twentea, koji je zadržao treće mjesto.

Skupina B

Benfica - Schalke 1:2, Lyon - Hapoel Tel Aviv 2:2

U ovoj skupini Schalke je slavio u Lisabonu i tako završio uvjerljivo na prvom mjestu dok je Hapoel bio vrlo blizu pobjedi i trećem mjestu. Do same završnice je vodio 2:1 da bi onda ipak primio gol i tako završio svoju eurosezonu.

Skupina C

Bursaspor - Rangers 1:1, Manchester United - Valencia 1:1

U skupini C ionako se ništa nije moglo promijeniti pa tako dva odigrana remija nemaju neku veliku važnost. U objema utakmicama gosti su na poluvremenu vodili, no domaćini su u nastavku uspjeli izjednačiti. Manchester je tako ostao prvi, a slijede ga Valencia, Rangers i Bursa.

Skupina D

Barcelona - Rubin 2:0, Kobenhavn - Panathinaikos 3:1

U prilično izmijenjenom sastavu, s dosta igrača iz drugog plana, Barcelona je produljila svoj niz neporaženosti dok je Kobenhavn još jednom pobjedom završio natjecanje po skupini u prekrasnom tonu nadigravši Atenjane. Danci tako ostaju u Ligi prvaka, a Rusi se sele u Europsku ligu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.12.2010. u 08:34
    ljudi nemojte biti naivni..benitez nece otici iz intera ako ga se ne izbaci naglavačke i isplati basnoslovnu odstetu (vec videno u l'poolu) ovo je za njega dobar rezultat ;)))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2010. u 00:57
    Benitez mora otić podhitno!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2010. u 22:53
    Mislim da Schalke polako hvata ritam,kako i nebi sa onakvim igračima poput Raula,Huntelara,Jurada,Neuera... Što reći za Inter,bez obzira koliko Totenham dobro odigrao u ligi prvaka,prava je sramota da branilac naslova završi u grupnoj fazi iza tima koji je po prvi put u ovom natjecanju :(... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2010. u 22:53
    hvala debilu benitezu kaj nemreš ni X izvuć kod jakog Werdera...uzo si mi 800kn
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.12.2010. u 22:42
    ako benitez ostane nakon ovog onda stvarno..ovakav poraz od branitelja naslova...a onaj harry mislim nikad nece shvatit kako onaj assou-ekotto usporava momcad jako
    Obrisan korisnik