Nogomet

Modri (ponovno) u ništa

Mario Plavčić • srijeda, 15.12.2010.
Modri (ponovno) u ništa
Foto: Kristijan Komarica

Iako se očekivala velika pobjeda koja bi napokon prekinula dugogodišnju negativnu seriju ispadanja do zimskih praznika, Modri su još jednom završili svoj europski nastup prije prvih lasta. Grci su ostvarili mat u tri poteza i oni su ti koji su izborili prolazak u iduću rundu Europske lige.

Ivan Kelava: Iako je veći dio susreta bio nezaposlen, dobro je odradio posao. U samom otvaranju susreta izvrsno intervenirao kod opasnog, a ujedno i jedinog udarca gostiju u prvom dijelu. Kod gola je bio potpuno nemoćan.

Tomislav Barbarić: Utakmicu je otvorio poprilično nesigurno. U par navrata nije se najbolje razumio s Tonelom, a u nastavku je "izvisio" kod pogotka.

Tonel: Sigurniji od Barbarića, osjetilo se da je do sada igrao dosta ovakvih utakmica. Našao se u najvećoj Dinamovoj šansi, no pogodio je igrača na crti. U nastavku padao, ali doslovno.

Leandro Cufré: Osjetilo se u njegovoj igri da mu nedostaje treninga. U prvom poluvremenu bio je poprilično samozatajan, dok je u nastavku više sudjelovao u igri, no nije bio na nivou prijašnjih utakmica.

Ivan Tomečak: U prvom dijelu neprimjetan jer se Dinamova igra bazirala na duge lopte, a tu su trpjeli bokovi. Dva udarca prema vratima sve je od njega na ovoj utakmici.

Etto (do 75. minute): Kao i Tomečak, nije sudjelovao previše u igri. Tek u nekoliko situacija je opasnije centrirao na dodavanje Sammira.

Arijan Ademi (do 67. minute): U najvažnijoj utakmici dosadašnje karijere dosta se trudio, trčao, nudio i bio jedan od boljih pojedinaca Dinama.

Adrian Calello (do 59. minute): Sama činjenica da je prvi napustio travnjak govori sama za sebe. Calello nije bio na visini zadatka, a to je u konačnici i glavni razlog zašto ga je trener zamijenio.

Milan Badelj: Kapetan je igrao na mahove. Prvih 30 minuta nije bio previše uočljiv, osim jedne solo-akcije i solidnog udaraca. Kako je vrijeme odmicalo, bio je češće s loptom, ali bez konkretnog učinka.

Sammir: Pamtimo i bolje utakmice Sammira koji je u posljednje vrijeme osjetno pao, preciznije, od "Latino-partyja". Imao je nekoliko preciznih dodavanja, ali i nepotrebnih "mučenja" lopte što u konačnici Dinamu nije donijelo ništa dobroga.

Fatos Beqiraj: Iako se trudio, grčki stoperi ostavili su ga bez konkretnog učinka. Često je bio na travi, no to nije previše zanimalo suca Marka Clattenburga. Solidan nastup, unatoč činjenici da nije postigao pogodak.

Ante Rukavina (od 59. minute): Čim je ušao uslijedio je šok. Nije se nalazio u ozbiljnijim situacijama, a do kraja susreta uklopio se u sivilo momčadi.

Miroslav Slepička (od 67. minute): Igrao?

Andrej Kramarić (od 75. minute): Premalo igrao za bilo kakvu ocjenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2010. u 21:54
    ja sam rekao da jedan ili dva uspjeha ne znače da si dobar trener, u tom kontekstu je naveden benitez. mene nerviraju takvi kao ti koji ne razumiju komentar pa pišu bezveze replike.pa zajec nije imao tonela u obrani. vidio bi koliko bi vaha popio da je igrao s babrarićem i bišćanom. villareal: to... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2010. u 21:45
    realan za razliku od tebe zatvorska kuj*o
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 19:25
    barbaric i etto nisu za ovau tekmu..beciraj je dobra ograc ali nije targetman kao sto rece vaha nemos ocekivat od momka iz 30.lige da zabvije,vidlo se i u madrigalu onaj fulac,,to je vec greska mamica...uz rukija bez forme za fatosa je bilo previse ocekivat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 00:22
    Boze sto me nerviraju ovi pametnjakovici o Halilhodzicu....1. usporedba sa benitezom nestoji, jer je benitez upravo to, vodio valenciu i lpool, i to u trenutcima bez financijske krize, kada je mogao kupiti sto mu je trebalo, pogotovo u valenciji, di je real te sezone igrao sa ekipom u prosjeku od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.12.2010. u 23:33
    Slamoglavi sa puuuuno slame u glavi, idi kosi Old Traford sa Wengerom da imate bolji protok lopte i bolje pasove, smeta vam behar i visibaba koja je poranila u Engleskoj..
    Obrisan korisnik