Nogomet

Badelj: "Svi si zamjeramo, nema isprika"

Borna Rupnik • srijeda, 15.12.2010.
Badelj: "Svi si zamjeramo, nema isprika"
Foto: Kristijan Komarica

Milan Badelj vidno je razočarano prokomentirao maksimirska zbivanja u kojima se PAOK upisao na podulji popis klubova koji su razbili Dinamove snove o europskom proljeću...

"Bila je to još jedna naša nesretno izgubljena utakmica i izgubljeno proljeće", tužno je konstatirao današnji Dinamov kapetan Milan Badelj, nakon što je hrvatski prvak po drugi put morao priznati poraz od grčkog PAOK-a.

Nije skrivao vlastito razočaranja: "Strašno mi je žao svih ljudi koji su došli na stadion i vjerovali u nas. Mogu im samo zahvaliti što su napravili lijepu atmosferu, kakve dugo nije bilo. Šteta".

Fatos Beqiraj: "Naravno da samo razočarani. Očekivali smo mnogo, dobro smo počeli i bili dobri tijekom cijelog prvog poluvremena. Pokušavali smo malo i preskakati igru dugim loptama, imali nekoliko šansi, ali uzdrmao nas je njihov gol".

"Jednostavno nismo bili na potrebnoj razini. Ali htjeli smo, svaki je od nas dao maksimum. Nismo uspjeli", dodao je.

Teren je bio težak za igru, no Badelj nije tražio alibi: "Nećemo sada govoriti o terenu. Bio je nama isti kao i njima. Ja i dalje mislim da smo mi bolja momčad od PAOK-a, ali što to vrijedi kada smo oba puta izgubili. Nema isprika".

Što je nedostajalo Dinamu? "Nedostajala su dva gola. Ili barem jedan prije nego što su oni zabili".

Osvrnuo se i na izostanak konkretnijih akcija, već na često prebacivanje igre: "To nam je bila jedna od opcija. Teško se bilo dodavati pa smo morali prebaciti dio igre kako bismo probali nešto pred golom. A PAOK je to iskoristio bolje i postigao nam gol iz protunapada, tada je sve otišlo u krivom smjeru".

"Zamjeram i samome sebi, svi si zamjeramo i razmišljamo što smo mogli bolje napraviti, premda smo dali sve od sebe. Bilo je grešaka u tehničko-taktičkoj izvedbi, kao i na svakoj drugoj utakmici", zaključio je Milan Badelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2010. u 20:46
    Kako je lako biti sada trener nakon tekme,a da je Tomečak zabio onaj volej,ili da je Ettov ubačaj uspio tko od napadača pospremiti danas bi za vas bili junaci????Ovako samo pišete što bi bilo kad bi bilo....
    Obrisan korisnik
  • aristotel16.12.2010. u 10:26
    pa mogao si samo reći "evo da se pohvalim, bio sam na utakmici", nisi morao davati glup komentar..
    aristotel
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 08:28
    iz moje perspektive sa stadiona igra je bila koma.. nisam vidio nikakav žar niti volju jednostavno.bit ce ovo duga zima.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.12.2010. u 23:46
    ma jbš europsku ligu,slijedeće godine dolaze na maksimir možda barca,man.ut,arsenal itd a ne neki paok haha
    Obrisan korisnik
  • markoli15.12.2010. u 23:09
    po meni je etto bio najlosiji.. pogotovo u drugom dijelu.. mogao je tomecak na njegovom mjestu igrat.. al sta bi bilo kad bi bilo...
    markoli