Nogomet

Tomečak: "Lakše bi nam bilo na kontre"

Ante Zovko • srijeda, 15.12.2010.
Tomečak: "Lakše bi nam bilo na kontre"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ivan Tomečak zahvalio se navijačima zbog sjajne podrške protiv PAOK-a te istaknuo kako bi Dinamu bilo lakše da je bio u PAOK-ovoj situaciji.

Ivan Tomečak bio je jedan u nizu razočaranih Dinamovih nogometaša nakon utakmice s PAOK-om. Jedna od situacija za kojom će žaliti navijači, trener i sam Tomečak ona je iz 19. minute.

"Badelj je dobro uskočio, lopta se odbila, a ja sam instinktivno reagirao i pucao, ali nije bilo dovoljno preciznosti, otišlo je pored gola", opisao je Tomečak iz svoje perspektive jednu od većih Dinamovih prilika.

Grčki gol presjekao je Dinamove nade i iz bunara se bilo teško vratiti. "Oni su dali gol iz kontre, na jedini način na koji su mogli zabiti. Taj gol primili smo dosta brzo u drugom poluvremenu i bilo se teško vratiti. Želja je uvijek bila prisutna, ali gol je odnio mirnoću i teško je bilo nešto napraviti nakon toga."

Dodao je Tomečak zanimljivu opasku: "Zapravo, nama bi bilo lakše da smo mi morali igrati kao PAOK, na kontre. Uvjeren sam da bismo u tom slučaju imali više šanse za prolazak."

Na kraju ostaje žal, ali Tomečak kaže da se više nije moglo: "Žao mi je navijača koji su ispunili cijeli stadion i dali nam sjajnu podršku. Mi smo dali sve od sebe, ali na teškom terenu nije moglo bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 15:44
    taktika totalni promasaj
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 07:32
    jebo igrača koji nemre iz kornera loptu vritnut do gola,100 puta boljih igrača imamo u varteksu koji igraju za 5 soma kuna mjesečno,a ne kak ovi da zarađuju miljone.Možda je problem kaj nije mogel suditi mamičev pizza boy nadraženko kovačić da fučka neki penalčić
    Obrisan korisnik