Nogomet

Tonel: "Kao da smo stali nakon gola"

Ante Zovko • srijeda, 15.12.2010.
Tonel: "Kao da smo stali nakon gola"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamov stoperski dvojac protiv PAOK-a složan je u tvrdnji da je grčki pogodak prelomio utakmicu koju Modri više nisu mogli vratiti.

Tonel je protiv PAOK-a često u nedostatku kreativaca i bio razigravač momčadi koja je odigrala puno bolje prvo poluvrijeme. "Bila je to teška utakmica, u teškim uvjetima. Mi smo dobro izgledali u prvom poluvremenu, stvorili smo neke prilike, ali ih nismo uspjeli realizirati", rekao je Portugalac.

"Gol nas je presjekao, oni su dočekali jednu od dvije prilike na cijeloj utakmici i zabili. Mi nismo i tu je priči kraj. Stali smo nakon tog gola, u drugom poluvremenu kao da smo prestali igrati. Preskakali smo igru, pokušali nabijati, ali bilo je očito da je sve uzalud."

Njegov kolega na stoperskoj poziciji, Tomislav Barbarić, bio je slična razmišljanja. "Prvo smo poluvrijeme dosta dobro odigrali, imali smo par prilika iz kojih nažalost nismo uspjeli zabiti. Gol je pao iz ničega."

"Ne, teren nam nije alibi. Otežao nam je posao, ali na to se ne možemo izvlačiti. Mi smo sigurno dali sve od sebe, željeli smo pobijediti, ali nije išlo protiv njihova snažnog obrambenog bloka."

Otkrio je Barbarić i dio priprema za utakmicu. "Trener nam je rekao kako će to biti utakmica u kojoj neće biti puno prilika. Kako je njihov blok bio izrazito čvrst, išli smo na prebacivanje igre, na ubacivanja na Beqiraja. Odsjekli su nam bokove, Tomečak i Badelj pokušavali su se ubacivati s leđa, ali večeras jednostavno nije išlo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 09:35
    smrt nogometa kažeš, a kad je inter bunkera kontra barcelone onda se tri kvarta hrvatske divilo mourinhu cccccccccc
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 09:34
    igrači dinama, PA OK su odigrali
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 09:10
    "Dinamov stoperski dvojac protiv PAOK-a složan je u tvrdnji da je grčki pogodak prelomio utakmicu koju Modri više nisu mogli vratiti." - nemoj zezat da je pogodak prelomio utakmicu -.-
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 08:43
    Bravo giga_sb, potpisujem!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 06:27
    Upravo to i mene najviše boli. Utakmica završila, Dinamo ispao... ok, tako je i gotovo, Šteta. Naravno da mi je žao, ali nisam bio ljut ili tak nešto. I evo sad uzeo da pogledam ostale rezultate, gledam tko je sve prošao i na popisu nađem PAOK - jegiba, sad jesam ljut.
    Obrisan korisnik