Nogomet

Jelavić: "Neću gubiti vrijeme"

Borna Rupnik • srijeda, 22.12.2010.
Jelavić: "Neću gubiti vrijeme"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić odrekao se želje da se na terene vrati protiv Celtica, no vjeruje da će uskoro ponovno tresti mreže...

Nikica Jelavić, napadač škotskog Glasgow Rangersa, još se uvijek oporavlja od ozljede koja ga je udaljila s terena na nekoliko mjeseci, no uvjeren je da će se početkom nove godine opet naći na travnjaku.

"Treba vremena, dug je to proces oporavka. Odrađujem terapiju i trčim", pričao je naš nogometaš škotskim medijima, "a igri bih se trebao vratiti sredinom siječnja".

"Želio sam se vratiti za derbi protiv Celtica, no stvarnost se pokazala znatno drukčijom", dodao je.

Nije želio ništa riskirati: "Shvatio sam da je bolje vraćati se polako, a ne požurivati procese, pretjerati i dopustiti da nešto pođe po zlu. Iz kluba su mi poručili da mi ne žele nove ozljede, što je istovremeno bilo i frustrirajuće jer mi je trebalo neko vrijeme da se prilagodim, premda su me novi suigrači toplo primili".

"Neće niti lako uhvatiti staru formu jer sam pauzirao tri mjeseca. Ali neću gubiti vrijeme i želim se što prije vratiti postizanju pogodaka", zaključio je Nikica Jelavić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!