Košarka

Love: "LeBron nije bio prvi za smanjenje"

Ante Zovko • ponedjeljak, 27.12.2010.
Love: "LeBron nije bio prvi za smanjenje"

Krilni centar Minnesota Timberwolvesa, Kevin Love, odbacio je komentare LeBrona Jamesa o smanjenju lige eliminiranjem slabijih momčadi.

Zvijezda Miami Heata LeBron James, koji se ljetos s Chrisom Boshom pridružio Dwyaneu Wadeu i stvorio jednu od najatraktivnijih NBA momčadi, nedavno je prokomentirao kako se kvaliteta u ligi razvodnila te da bi je trebalo smanjiti kako bi u svakoj momčadi igralo više velikih zvijezda i vodećih igrača kao što je to bilo u osamdesetima.

Jedan od onih koje je spomenuo bio je i Kevin Love, vodeći skakač lige, koji je s Minnesotom daleko od doigravanja s omjerom 7-24. "To su zanimljivi komentari. Vidio sam što je rekao, ali nije baš da je se on prvi toga sjetio u posljednje vrijeme. Čuje se dosta priča o smanjenju lige", kaže Love.

"Nisam obraćao mnogo pozornosti na to. Kada dođe vrijeme za potpisivanje kolektivnog ugovora, vlasnici, igrači i svi uključeni donijet će odluku. To mi stvarno ne zaokuplja misli."

Love je iznio i svoje mišljenje o temi: "Mislim da do toga neće doći. Iako, bilo je zabavno gledati neke klubove koji su imali određene igrače, tri ili četiri superzvijezde u momčadi. Razumijem što je htio reći, ali nikad ne znate dok ne počnu pregovori."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!