Košarka

"Pet genijalnih minuta Lakoviča"

Borna Rupnik • četvrtak, 30.12.2010.
"Pet genijalnih minuta Lakoviča"
Foto: Davor Sajko

Košarkaši Barcelone posramili su svoje vječne rivale uvjerljivom pobjedom u španjolskom prvenstvu, a trener Xavi Pascual smatra da je tako 2010. godina zaokružena na pravi način...

Na semaforu Barcelonine dvorane pisalo je poslije ogleda s Real Madridom 95:75, a pobjeda Katalonaca niti u jednom trenutku zapravo nije dolazila u pitanje.

Ettore Messina: "Moramo naučiti igrati ovakve utakmice. Nismo imali strpljenja i proradili su nam živci. Osim toga, Barcelona nas je iznenadila snažnim startom. Ali uvijek smo dobro reagirali na poraze i sada idemo kući, nesretni, no nastavit ćemo naporno raditi".

Vezane vijesti

"Mislim da smo ovom utakmicom saželi cijelu godinu", prokomentirao je poslije susreta trener aktualnih europskih prvaka Xavi Pascual.

"Odigrali smo izvanrednu utakmicu i pružili izvrsnu predstavu za sve navijače Barcelone, ali i za sve one koji vole košarku. Bili smo na vrhunskoj razini zahvaljujući sjajnoj obrani, odličnom pristupu i pravom mentalitetu. Čitali smo igru kako treba i napravili smo show", pohvalio je Pascual svoje igrače.

Izdvojio je i pojedince, a poseban je kompliment dobio slovenski košarkaš Jaka Lakovič: "Odigrao je izvanredno, a u drugoj je četvrtini imao pet genijalnih minuta".

Osvrnuo se i na nastup Alana Andersona, nekadašnjeg stanovnika Draženovog doma, koji je upisao deset minuta na parketu, ali bez postignutog koša. "Anderson je učinio dovoljno da zaigra. Samim time je pokazao veliki karakter", rekao je Pascual.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov31.12.2010. u 18:07
    hihihih, ne da ih dobijamo, nego se još iživljavamo nad sirotim madridistama...
    irilov
  • Obrisan korisnik31.12.2010. u 10:50
    živ je živ, još nije za penziju naš Jaka :)
    Obrisan korisnik