Zimski sportovi

Kostelić: "Jedva čekam početak"

Mirza Seferagić • srijeda, 05.01.2011.
Kostelić: "Jedva čekam početak"
Foto: Dejan Popek

Ivica Kostelić će u sutrašnjoj utrci startati s brojem 4 i kaže da je zadovoljan te da jedva čeka početak utrke. A Manfred Moelgg se nada pobjedničkom postolju.

Ivica Kostelić je u odličnoj formi, a nakon izvlačenja startnih brojeva rekao je kako jedva čeka početak utrke: "Na Sljemenu smo zadnji put skijali 29. prosinca pretprošle godine kada uvjeti nisu bili nalik sadašnjima. Podloga je sada kompaktnija i još je uvijek riječ o istoj stazi. Zadovoljan sam s izvučenim brojem i jedva čekam početak utrke".

Manfred Moelgg se, pak, nada dobrom rezultatu i postolju: "U posljednje sam vrijeme u jako dobroj formi, pa se nadam postolju s razlogom. Utrka na Sljemenu je zaista priča za sebe, a nadam se da mi nitko neće zamjeriti kad kažem da je Schladming blijeda kopija Zagreba".

Moelgg se nada velikom broju navijača jer kaže kako oni uvijek izvuku najbolje od njega: "Znam da je puno Hrvata otišlo na skijanje u Italiju, ali nadam se da ih ipak nije otišlo previše jer ih trebam uz stazu. Uz njih uvijek izvučem maksimum iz sebe".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.01.2011. u 01:11
    kad nismo uspjeli dobit snježnu kraljicu...oćemi snježnog kralja!!! IDEMO IVICAAAA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.01.2011. u 01:00
    Šta bi Mamić reko:Ajmooooooo!!!!!!
    Obrisan korisnik