Nogomet

Smith: "Jelavić se vraća u formu"

Ante Zovko • četvrtak, 27.01.2011.
Smith: "Jelavić se vraća u formu"
Foto: Kristijan Komarica

Nikica Jelavić oduševio je svojeg trenera i suigrače povratničkim pogotkom kojim se Rangers vratio na pobjedničke staze.

Glasgow Rangers u srijedu je sprao gorak okus subotnjeg poraza od Heartsa (0:1). Protiv Hiberniana je upisana pobjeda 2:0, a za to su se pogocima pobrinuli Madjid Bougherra i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić, koji je tako na najljepši način proslavio povratak poslije teške ozljede i poziv izbornika Bilića za susret s Češkom.

Menadžer Rangersa Walter Smith hvalio je svoju momčad da je dominirala tijekom cijele utakmice, a posebne komplimente sačuvao je za hrvatskog napadača: "Što se mene tiče, mi smo jednostavno oduševljeni periodom koji je Nikica proveo na terenu. Postigao je lijep pogodak, okružio vratara i ubacio loptu u mrežu. Fina završnica."

"Mogli ste vidjeti da se vraća u formu i u sljedećih nekoliko tjedana dosegnut će vrhunac fizičke forme", kaže Smith koji je Jelaviću počeo pružati prilike posljednjih tjedana nakon što se oporavio od operacije gležnja.

Komplimente nije štedio ni Jelavićev suigrač Steven Whittaker: "On je velik, snažan momak i zadaje obranama velike poteškoće, ali i ulaže puno energije za svoju momčad, a to svi suigrači cijene."

Pobjedom se Rangers vratio na pet bodova zaostatka za vodećim Celticom (55-50), ali Rangers ima i dvije utakmice manje od gradskog rivala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!