Košarka

"Kratki gdje je protivnik najjači"

Ante Zovko • srijeda, 09.02.2011.
"Kratki gdje je protivnik najjači"
Foto: Davor Sajko

Pred završnicu Kupa Cibona vjerojatno neće moći računati oba svoja centra, što je veliki hendikep u usporedbi s protivnikom Zagrebom. Osim toga, neizvjesno je i u kakvom će uopće sastavu Cibosi izaći u Draženovu domu.

Cibona pred završnicu Kupa Krešimira Ćosića ne zna u kakvom će sastavu izaći. Iako je isplata dugova vjerovnicima dogovorena, sve se ne može riješiti u jedan dan pa se u klubu nadaju da će im Savez izaći u susret.

Trener Dražen Anzulović pred polufinalnu utakmicu protiv Zagreba i bez spomenutih problema ionako neće moći računati na centarski dvojac. "Možda smo trenutno u najslabijoj poziciji jer jedan od naših najvažnijih igrača u centarskoj liniji ne može nastupiti."

"Ante Krapić nema pravo nastupa jer je već igrao za Zabok u Kupu, dok Leon Radošević nije trenirao od utakmice sa Zvezdom, tako da smo dosta kratki upravo tu gdje je naš protivnik najjači", kaže Zula ciljajući na Zagrebov tandem Žorić - Kasun koji će biti u pogonu.

Direktor Cibone Zdenko Antunović optimist je: "Mi smo svoj dio posla obavili, postigli smo dogovor sa svim vjerovnicima, a sad je sve na Savezu. Jasno da ih ne možemo sve isplatiti u srijedu, ali u jedno desetak dana bismo to mogli. Mislim da je realno da protiv Zagreba igramo u najjačem sastavu"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • snoopy09.02.2011. u 10:53
    mogao bi ih zagreb "ubiti" pod košem, jer sa Kasunom i Žorićem je se teško nositi, još ako nema Radoševića, nerealno je očekivati da Zubčić može nešto Kasunu
    snoopy