Košarka

Mladi Hrvat dobio priliku u Lottomatici

Borna Rupnik • srijeda, 09.02.2011.
Mladi Hrvat dobio priliku u Lottomatici
Foto: Martina Japundžić

Rimska Lottomatica potpisala je jednomjesečne ugovore s dvojicom mlađih igrača, među kojima je i bivši član hrvatske juniorske reprezentacije, Aleksandar Ugrinoski...

22-godišnji Aleksandar Ugrinoski sljedećih će mjesec dana braniti boje jednog od talijanskog predstavnika u Euroligi, rimske Lottomatice.

Ugrinoski je svojedobno nosio i dres zagrebačke Cibone, prošlu sezonu je proveo u Bugarskoj, a potom se okušao u Italiji. Trenirao je s Montepaschijem, pa se dokazivao u drugoj ligi, u Riminiju, a novu priliku za nastup na velikoj sceni sada ima među Rimljanima.

Lottomatica je na mjesec dana uzela i pet godina mlađeg Argentinca, Matiasa Bortolina, 202 centimetra visokog igrača rođenog u Cordobi.

191 centimetar visoki Ugrinoski, inače branič, svojim će se igrama pokušati nametnuti treneru Saši Filipovskom i tako se izboriti za dulji ostanak u uglednom klubu. Lottomatica u drugom krugu Eurolige ima sva tri poraza, od Barcelone, Maccabija i Union Olimpije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.02.2011. u 21:54
    branič..... to mi je jedan od gorih termina u košarci.. zapravo neznam ni dali postoji... igro sam košarku dugoooo i nikad mi nijedan trener nije reko ti igraš braniča.... wtf je to??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.02.2011. u 16:40
    ovo je onaj kockar
    Obrisan korisnik