Nogomet

Batista: "Messi korak iznad C. Ronalda"

Borna Rupnik • četvrtak, 10.02.2011.
Batista: "Messi korak iznad C. Ronalda"
Foto: EPA

Prijateljska utakmica Argentine i Portugala promatrala se i kroz prizmu susreta Lionela Messija i Cristiana Ronalda, a više je pohvala naposljetku zaslužio argentinski as, uključujući i one svog izbornika...

Argentinci su u srijedu navečer nadjačali Portugalce 2:1, a odlučujući je pogodak bio djelo raspoloženog Lionela Messija s bijele točke, dok je za prvi pogodak svoje momčadi odradio ulogu asistenta.

"Volim gledati obojicu, i Lionela Messija i Cristiana Ronalda, no mislim da je Messi ipak bio korak iznad Ronalda", prokomentirao je poslije susreta argentinski izbornik Sergio Batista.

Vezane vijesti

Njegova momčad, međutim, ima još prostora za napredak: "Nedostaje nam malo dubine, ali izgledamo dosta dobro. Pristup je bio pravi, a određene ćemo nedostatke još ispravljati".

Svoje je viđenje susreta ponudio i sam Messi, koji se kao i neki drugi akteri susreta požalio na stanje terena u švicarskoj Ženevi: "Dali smo sve od sebe na katastrofalnom travnjaku".

"Osjećao sam se odlično, a Argentina je odigrala sjajnu utakmicu. Znali smo točno koje su nam taktičke dužnosti i imali smo dobar plan. Pobijedili smo u nekoliko posljednjih utakmica i sada samo nastavljamo istim putem", dodao je nogometni čarobnjak iz redova Argentine i Barcelone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.02.2011. u 06:12
    umjesto da budete sretni zbog ovakvih članaka i molite se da ih bude što više jer živimo u vremenu najvećeg i jednog od najvećih svih vremena, vi se tu svađate da vam je pun k**** toga više... to tak ne ide... a ducy_vk, ne znam kaj da ti velim, samo taj fantastični asist i gol za 2:1? ovo je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 18:07
    dabane ,ja sam uvjeren da si ti zamijenio lavezzi-a i messija na utakmici :) ,
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 18:00
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 17:29
    rogue cak mislim da ti ocito nisi gledao utakmicu kad mozes ovakav komentar napisat,ako jesi onda imas neku sklerozu ili poremecaj pamcenja. Nadigro ga je u svakom pogledu i mislim da ga je trener namjerno izvadio da mu Messi ne nabije jos vece komplekse od onih koje vec ima. Na toj razini se pazi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 16:08
    The_ faca nisi jedini, i meni to već ide na živce. Messi je igračina i Ronaldo također, a te usporedbe su stvarno glupe!
    Obrisan korisnik