Nogomet

Del Bosque: "Volja rezultirala pogotkom"

Borna Rupnik • četvrtak, 10.02.2011.
Del Bosque: "Volja rezultirala pogotkom"
Foto: EPA

Vicente del Bosque, izbornik prvaka svijeta, smatra da je ključ uspjeha u prijateljskom ogledu protiv Kolumbije ležao u predanosti njegovih igrača koji nisu odustajali sve do samog kraja...

Kolumbijska izabrana vrsta pala je u Madridu tek u 86. minuti, kada joj je mrežu zatresao David Silva, a Vicente del Bosque imao je riječi pohvale za svoje nogometaše.

"Odigrali smo vrlo dobru utakmicu. I pristup je bio drukčiji nego što je bio u Portugalu. Bili smo puni volje, što je rezultiralo pogotkom za pobjedu", izjavio je španjolski stručnjak poslije utakmice.

Vezane vijesti

Del Bosque se nada da će istu razinu psihičke spremnosti Španjolska zadržati i u nadolazećim kvalifikacijskim ogledima: "Važno nam je da ostanemo koncentrirani. To će nas dobro pripremiti za utakmice protiv Češke i Litve u ožujku".

David Silva zadovoljan je što su Španjolci izvukli pobjedu protiv dobrog protivnika, a komplimentirao je svom asistentu: "Bila je to teška utakmica i bitno je što smo je dobili. Zabio sam nakon što je Jesus Navas odigrao odličnu loptu s desne strane".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 16:25
    sjebali me na hendikepu za 1500
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2011. u 12:09
    samo me zanima jel onaj kostolomac iz Reala,Ramos,u svlacionici repke naguravo igrace krajem utakmice koji su ga kao poluigraca ucinili svjetskim i europskim prvakom ? Htio im je vratit uslugu za to pa polomit Messiju noge s ledja iz ocaja u El Clasicu
    Obrisan korisnik