Nogomet

Redknapp: "Bale neće igrati protiv Milana"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 14.02.2011.
Redknapp: "Bale neće igrati protiv Milana"
Foto: EPA

Trener Tottenhama, Harry Redknapp, danas je izjavio da Gareth Bale sigurno neće biti spreman za utakmicu protiv Milana u Ligi prvaka...

I dok su engleski mediji nagađali da li će Gareth Bale biti na raspolaganju treneru Spursa za ogled u Ligi prvaka protiv Milana, Harry Redknapp danas je priznao da Bale ipak neće moći igrati.

"Volio bih da mogu računati na njega, ali on nije spreman za igru. On se bori s tom ozljedom. Slične probleme s leđima ima i Crouch, koji puno gore izgleda. Bale nam je izuzetno važan igrač i zato je bolje da sada ozljedu zaliječi u cijelosti", rekao je Redknapp.

Trener Spursa objasnio je da 21-godišnjak jednostavno nije izdržao napore koje su mu liječnici postavili te da su donijeli zaključak da nema smisla s njim riskirati.

"On se ne osjeća spremno za igru. Jučer je radio s liječnicima i kada su ga malo opteretili nije mogao to izdržati. To je znak da nije spreman za igru i da ne mogu računati na njega", zaključio je Harry.

Tako se otvara mjesto za Niku Kranjčara, koji igra sjajno u zadnje vrijeme, a uskoro ćemo saznati hoće li se Redknapp sutra odlučiti za njega.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.02.2011. u 16:15
    Najbolji igrac ekipe na beku da bi Kranjcar igro?  Zasto ne gurnu i Gomesa na stopera nek Pletikosa zaigra.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2011. u 16:05
    ma nije ti to ni pienaaru jasno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2011. u 15:49
    Fistra, gledaj jednu stvar ja nisam došao ovdje nikoga vrijeđati, sve što sam rekao se temelji na načinu na koji tottenham igra zadnje 2 godine. Ja bih volio vidjeti Niku u prvih 11 ali mi se čini da dok god su svi iz veznog reda zdravi da ga Redknapp ne vidi u prvoj momčadi. Što se tiče ove tvoje... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2011. u 15:40
    Bolero taktičaru kaj veliš na Balea na beku?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2011. u 14:40
    Bale vjerojatno neće igrati a moguće ni Van der Vaart tako da je za očekivati da Niko igra. Ne treba uspoređivati Sandra, Palaciosa ili Jenasa sa Nikom oni su ipak defenzivci i imaju drugačije uloge u momčadi, to je kao da u našoj repki uspoređuješ Vukojevića i Niku što nema smisla. Niki je u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik