Košarka

Bujan: "Djelovali smo bolje i borbenije"

Borna Rupnik • srijeda, 16.02.2011.
Bujan: "Djelovali smo bolje i borbenije"
Foto: Kristijan Komarica

Zadrani su od ruskog Lokomotiva doživjeli još jedan europski poraz ove sezone, no trener Tihomir Bujan istaknuo je poslije susreta da je zadovoljan zalaganjem koje su njegovi košarkaši prikazali u drugih 20 minuta...

Lokomotiv je u utorak odnio bodove iz Višnjika (81:71), a trener ruskog sastava, litavski stručnjak Kemzura, uspjeh je poslije utakmice pripisao ozbiljnom pristupu svojih igrača.

"Očekivali smo tešku utakmicu. To smo i dobili, znajući da je Zadar dobar ekipa usprkos našem uvjerljivom slavlju u prošlom ogledu. Zadrani su bili agresivni u obrani, što nam je stvorilo poteškoće", rekao je.

Vezane vijesti

Izdvojio je pritom i neke pojedinačne učinke: "U prvoj četvrtini nam je 'trpao' Marko Car, no pojačali smo obranu. Tucker ga je u izvrsno čuvao poslije prvog dijela, a Massey nas je vodio u napadu".

Domaći strateg Tihomir Bujan također je ostao zadovoljan viđenim: "Djelovali smo bolje i borbenije nego u utakmici u Rusiji. Zato mi je žao zbog poraza, pokazali smo u nastavku da se možemo nositi i s ovako jakim momčadima".

"Ključni je trenutak bila Masseyjeva trica za 75:71" izdvojio je Bujan, prenosi eZadar.

U zadarskom taboru ostali su ipak i neki zdravstveni problemi: "Mason je dobio udarac u kuk pa u nastavku nije mogao odmarati Cara. A i Car je dobio udarac, a o težini ozljede više ćemo znati naknadno".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!