Nogomet

Vučko iz Turske u Poljsku

Bernard Jurišić, Ante Zovko • utorak, 22.02.2011.
Vučko iz Turske u Poljsku
Foto: Sandro Donda

Nekadašnji stoper Hajduka i Rijeke Luka Vučko pronašao je novi klub. Iz redova turskog prvoligaša Eskisehirspora 27-godišnji Splićanin prešao je u poljsku Lechiju iz Gdanska...

Luka Vučko napustio je turski Eskisehirspor i u nastavku sezone igrat će za poljskog prvoligaša Lechiju iz Gdanska. 27-godišnji stoper, koji je ubilježio jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju, s poljskim klubom dogovorio je suradnju do kraja sezone, s opcijom produženja na još dvije godine ukoliko zadovolji.

Vučko je u Poljsku došao kao slobodan igrač i nakon što je prošao liječnički pregled u Poznanu potpisao je za petoplasiranu momčad poljske lige.

"Sretan sam što sam došao u Lechiju jer sam čuo da se klub razvija iz godine u godinu. Gradi se prekrasni novi stadion i bit će zadovoljstvo igrati u zeleno-bijelom dresu", izjavio je bivši igrač Hajduka, Rijeke i ruskog Saturna.

Lechia poslije 15 kola poljskog prvenstva zauzima šestu poziciju s 23 boda. Vodeća je Jagiellonia Bialystok s 30, a u Europu vodi treće mjesto koje trenutačno zauzima Legia iz Varšave s 27 bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2011. u 20:09
    samo braća vučko, braća karamazovi i messi!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.02.2011. u 13:28
    kad nan ne triba križanac, šta će nan onda vučko, pa imamo j.buljata i vejića... mila majko!
    Obrisan korisnik