Nogomet

Kreće proljetna bitka za LCD!

Sportnet • utorak, 22.02.2011.
Kreće proljetna bitka za LCD!

Iako su dijelovi Hrvatske pod snijegom, zimska stanka je gotova - vrli hrvatski nogometaši zamijenit će stoku sitnog i krupnog zuba na pitoresknim hrvatskim ledinama i odraditi proljetni dio 1. HNL. A što ćete vi?

Vi ćete, kao i svakog proljeća, pokušati što je točnije moguće pogoditi tko je najbolje odspavao zimski san, komu je noga utrnula od nezgodnog položaja tijekom sna i tko se najsporije oporavlja od alkoholnih eskapada, purice s mlincima i bakalara. Pogodili ste, vrijeme je za proljetno izdanje bet-at-home.com Managera u kojem smo vam pripremili i ponešto novosti.

Za one koji ne znaju: bet-at-home.com Manager je online igra u kojoj natjecatelji u skladu s pravilima biraju igrače Prve HNL, a ta momčad na temelju stvarnih utakmica i igračkih učinaka prikuplja bodove. Svi natjecatelji sudjeluju u javnoj ligi (možete kreirati više momčadi), a mogu kreirati i privatne lige s neograničenim brojem momčadi.

Registracija: To je barem jednostavno. bet-at-home.com Manager mogu igrati samo članovi Sportnet kluba, pa ako to još niste - ovdje možete sve to obaviti. Ne zaboravite pozvati i prijatelje, umove sučelite u privatnoj ligi gdje možete i sami postaviti pravila, tipa - bez igrača čija prezimena završavaju na -ić ili bez ćelavih igrača viših od 175 centimetara - Sopiću, tebe gledamo!

Pravila igre: Pravila ćete sigurno i detaljno proučiti, no u kratkim crtama - vaša momčad može imati najviše dva igrača iz jednog kluba. Uz to, te budžetsko ograničenje od milijun kuna, bit će Vam potrebno dobro poznavanje i drugih momčadi u HNL-u osim Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. A najbolje mjesto za informiranje je, naravno - Sportnet! Jasno, osim brige o igračima, transferima i budžetu morate voditi računa i o taktici, pa zapravo imate više ovlasti od Alexa Fergusona. Više o pravilima igre možete saznati čim se registrirate.

Rokovi, termini, trajanje: Proljetni dio bet-at-home.com Managera potpuno je odvojeno natjecanje od jesenskog dijela što znači da svi kreću od nule, odnosno svi sastavljaju nove momčadi. Kao i uvijek, prvo kolo bet-at-home.com Managera (19. kolo 1. HNL) bit će probno! Drugim riječima, možete sastaviti momčad, opipati puls igračima i momčadima i kroz to jedno "pripremno" kolo vidjeti što vašoj momčadi nedostaje da bi bila konkurentna. Bodovi iz probnog kola ne računaju se u ukupnom poretku za proljetni dio Igre.

Krenimo na zanimljivije stvari, novosti! Proljetno izdanje bet-at-home.com Managera donosi vam mogućnost komentiranja unutar samog sučelja Igre! Također, napravili smo sve kako bismo ubrzali bodovanje te će preliminarni rezultati biti postavljani već u nedjelju navečer, odnosno u četvrtak ako se kolo igra u srijedu!

Najbolja novost: Od sada možete svoju sudbinu prepustiti Sustavu Nasumičnog Izbora Momčadi, skraćeno SNIM-u. Što to znači? Prije početka drugog proljetnog kola, odnosno dok još niste ograničeni brojem transfera, umjesto borbe s budžetom, klupskim ograničenjima i ostalim stvarima možete izabrati sastavljanje čitave ekipe slučajnim odabirom, a naknadno možete i sami izvršiti izmjene unutar tog sastava!

Od sada ćete prije svakog kola dobiti e-mail obavijest o tome do kada možete sastaviti momčad za iduće kolo i je li vam momčad ispravna. Sviđaju vam se novosti? Znate li za što se borite? Glavni sponzor Igre, kladionica bet-at-home.com osigurala je vrijedan LCD televizor za ukupnog pobjednika proljetnog dijela natjecanja, dok će tjedni pobjednici dobiti 50 eura na kladiteljskom računu u kladionici bet-at-home.com.

Za kraj smo vam ostali dužni ispričati priču o jesenskom pobjedniku, čovjeku koji je sa svojom ekipom SB LUDILO potukao konkurenciju i osvojio LCD televizor Sony Bravia EX402 s Full HD-om, dijagonale ekrana 82 centimetra! Igor Dejanović tek je nedavno otkrio sportnet|HR i kao što to obično biva s našim čitateljima, bila je to ljubav na prvi pogled. 20-godišnji student zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, inače iz Slavonskog Broda utrošio je malo vremena pri slaganju početnog sastava prije početka igre, a zatim je izdvojio po par minuta tjedno kako bi uštimao ekipu. Naravno, informacije je pronalazio upravo na Sportnetu i iako niti jednom nije bio tjedni pobjednik, ekipa SB LUDILO mu je donijela glavnu nagradu, LCD televizor Sony, ali i nekoliko minuta prisnog fotografiranja s atraktivnim hostesama bet-at-home.com kladionice.

Želite i vi isto? Što još čekate? Počnite igrati bet-at-home.com Manager!

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3539:45-642
7Istra 1961 3536:52-1641
8Gorica 3432:48-1638
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • giga_sb22.02.2011. u 16:15
    bolje bi ti bilo da čestitaš pobjedniku :P
    giga_sb
  • Zdren22.02.2011. u 15:40
    ovaj lik gore ko da je fotošopiran na sliku :D
    Zdren
  • Obrisan korisnik22.02.2011. u 15:06
    Zato prvo kolo i jest probno, jer do svih informacija nije lako doći, te ce rosteri biti apsolutno spremni tijekom iduceg tjedna, iako svakodnevno cinimo sve da sastavi sto bolje odgovaraju postojecem stanju. U HNL-u, nazalost, nije uvijek lako iskomunicirati sve sto trebate s klubovima...
    Obrisan korisnik
  • Komandant Mark22.02.2011. u 15:02
    krenula je igra a neki sastavi još uvijek nisu promijenjeni... uopče mi nije jasno zakaj u Slavenu nema Benka i Jurakića a zakaj su tu još uvijek Delić, Labudović, Tepurić???
    Komandant Mark