Nogomet

Gomis: "U uzvratu pokazati skeptičnima"

Antonija Pavlić • srijeda, 23.02.2011.
Gomis: "U uzvratu pokazati skeptičnima"

Igrači Lyona presretni su remijem koji su na Gerlandu izborili protiv Real Madrida te očekuju da će u drugoj utakmici, na Santiago Bernabeu, imati jednake šanse za prolazak dalje...

Kim Källström i Bafétimbi Gomis bili su, očekivano, vrlo zadovoljni zbog remija koji su na Gerlandu izborili kontra Real Madrida u osmini finala Lige prvaka.

"Moglo bi se reći da je 1:1 povoljan rezultat za Real, no mi osjećamo da sada imamo stvarne šanse za prolazak dalje", kazao je Källström, a prenosi Uefa.com. "Kasni zgoditak bio je izuzetno važan, posebno za atmosferu i samopouzdanje u momčadi. Morali smo 'duboko kopati' da bismo izjednačili i u to smo uložili zaista mnogo truda. Srećom, nagrađeni smo i sada je sve otvoreno", misli Šveđanin.

Situacija je za Lyon, pak, mogla biti i mnogo bolja da su u prvom polvremenu bili koncentriraniji u realizaciji. "Trebali smo biti ubojitiji. Protiv momčadi kao što je Real, kada krenete pritiskati, morate nešto napraviti - iskoristiti presing. Kreirali smo dvije-tri dobre prigode, ali nažalost nismo uspjeli poentirati."

Jedini zgoditak za francusku momčad postigao je Bafétimbi Gomis koji vjeruje da i na Santiago Bernabeu OL ima legitimne šanse. "Pokazali smo karakter protiv jedne od najboljih momčadi u Europi. U prošlosti smo dokazali da se borimo do kraja; tako je bilo prošle sezone protiv Liverpoola, a sada i protiv Reala", kazao je francuski internacionalac i bivši napadač Saint-Etiennea.

"Bit će neizvjesno i teško u uzvratu na Santiago Bernabeu, ali i mi definitivno imamo šanse. Mnogi još uvijek u nas sumnjaju pa na drugu utakmicu gledam kao sjajnu prigodu da ih demantiramo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.02.2011. u 10:47
    ljudi nemojte pocjeniti Lyon.Lyon mozda je slabiji od Reala,ali oni igraju srcem i do kraja imaju dobrog vratara jos ako imadne svoj dan kao prosle godine Realu ce biti gadno,ali zabice Lyon u gostima samo je pitanje koliko ce Real zabiti
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 17:50
    Prosle godine je Real izgubio od Lyona na Gerlandu.Sad su stvari malo drugacije.Mozda lako,mozda s mukom al' kakogod Real ces gledat u cetvrtfinalu LP.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 17:45
    Misliš kao i prošle godine?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 17:03
    Hahahahah...volim dobar smisao za humor.Nemoj me pogresno shvatit,Lyon je sinoc u najmanju ruku zasluzio remi ali da dođu na Bernabeu i da igraju kao na Gerlandu je smijesno.Lyon je neugodna,kvalitetna ekipa,koja Realu sigurno moze zagorcati zivot,al' na Bernabeu nemaju sto trazit'.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 16:57
    lyon je odlicno odigrao i ako ce tako igrati kod njih...trebali bi pobijedit
    Obrisan korisnik