Nogomet

Džeko: "Mogu igrati mnogo bolje"

Borna Rupnik • petak, 25.02.2011.
Džeko: "Mogu igrati mnogo bolje"
Foto: EPA

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko postigao je dva pogotka grčkom Arisu i pomogao Manchester Cityju doći do sigurne pobjede 3:0 i tako osigurati mjesto u osmini finala Europske lige...

Manchester City pred svojim je navijačima svladao Aris 3:0 i plasirao se u nastavak natjecanja, a dva je gola proslavio donedavni napadač Wolfsburga, reprezentativac susjedne nam Bosne i Hercegovine, Edin Džeko.

Oba je pogotka postigao u prvih 12 minuta i tako trasirao put prema pobjedi, a poslije utakmice je prokomentirao: "Jako mi je drago što sam po prvi put u dresu Manchester Cityja postigao dva gola na jednoj utakmici i što smo prošli dalje".

Vezane vijesti

"Ti pogoci u uvodnim minuta bili su jako važni za rasplet utakmice", dodao je Džeko u razgovoru za ESPN.

Međutim, nije potpuno zadovoljan načinom na koji se prezentirao treneru Robertu Manciniju u tom susretu s Grcima: "Mogu igrati mnogo bolje. Nisam zadovoljan kako sam reagirao u posljednjoj prilici prvog poluvremena. Moram još raditi".

Talijanski je stručnjak, s druge strane, zadovoljan Džekinim doprinosom: "Mislim da je odigrao dobro. Zabio je dva pogotka, što je za njega od velike važnosti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 15:52
    Smirice se on kad pocnu stizati trofeji,mislim da bih mogli osvojiti ovu ligu Uefe,a slijedece godine sigurno su u LP. Nadam se da ce se transformirati u vrhunsku ekipu,a to im garantira extra budzet koji imaju,kao i vrhunski navijaci koji ih bodre,svaku utakmicu stadion je krcat.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 13:44
    Tevez je cudne naravi,jedan dan veseo jedan dan bi mjenjao klub a pare sipaju mu,hmmmm odluci se :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 13:05
    City je napokon dovea normalnog nogometaša i profesionalca, za razliku od luđaka ka Tevez, Balotelli i Adebayor.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 11:34
    Drugi gol je stvarno odlican,covjek igra lijevom i desnom bez razlike,svaka cast.Ovaj Citz ce sigurno vec slijedece sezone biti kandidat za sve trofeje ma koliko ga neki ne cijenili,cak Chelse prije dolaska Abramovica je imao slabiju tradiciju pa je sad uvijek u vrhu. Jos podatak da City u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2011. u 10:18
    Gledao sam utakmicu, kod drugog gola Tevez mu je prisao sa izrazom lica kao da ce ga ubiti :)))
    Obrisan korisnik