Nogomet

Eduardo: "Izgledamo sve bolje i bolje"

Ante Zovko • subota, 26.02.2011.
Eduardo: "Izgledamo sve bolje i bolje"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dva pogotka u dvije utakmice postigao je hrvatski reprezentatvni napadač Eduardo da Silva za svoj Šahtar. Ističe kako Rudari izgledaju sve bolje pred nastavak prvenstva.

Šahtar se poslije trijumfa u Ligi prvaka protiv Rome vratio pripremama za proljetni dio prvenstva. U posljednje dvije utakmice, ujedno i pobjede, svoje je "prste" imao i Eduardo da Silva.

U pobjedama protiv kineskog Jiangsu Saintyja 5:0 i ukrajinske Vorskle 3:2 naš je napadač postigao dva pogotka, i to oba s bijele točke.

Protiv Vorskle Eduardo je sam sebi čestitao 28. rođendan. Morao je kad već nitko nije: "Zaboravili su da mi je rođendan. Sve je bilo uobičajeno", "požalio" se za službene klupske stranice te dodao kako su mu svi čestitali nešto kasnije.

Unatoč dva primljena pogotka, Eduardo kaže da ukrajinski prvak polako ulazi u pravu formu. "Pokazali smo pristojnu formu tijekom cijelog susreta. Momčad izgleda sve bolje i bolje. Ne ide sve brzo kako bi navijači željeli, ali mislim da smo se dobro pripremili za uvodnu utakmicu proljetnog dijela prvenstva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.02.2011. u 15:05
    Najveca greska Arsenala u zadnjih 10 godina uz Vieru ...Ne mogu da vjerujem da dovedu nekog Chamaka koji je prosjecan igrac,a puste Eduarda tako lako.. Mislim da bi sigurno u ovoj postavi Arsenala bio vodja na terenu ,samo da su mu ukazali priliku , covjek je rasni strijelac..Ubojica ...
    Obrisan korisnik