Zimski sportovi

Kostelić: "Zeznuo sam sâm sebe"

Ante Zovko • subota, 26.02.2011.
Kostelić: "Zeznuo sam sâm sebe"
Foto: EPA

Peta pozicija u superkombinaciji sama po sebi nije loša, ali Ivica Kostelić nije bio zadovoljan superveleslalomom u kojem mu je pobjeglo postolje.

Superkombinacija u bugarskom Banskom donijela je Ivici Kosteliću petu poziciju i novih 45 bodova s kojima je povećao prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Međutim, nakon što je u slalomu osvojio četvrto, u superveleslalomu je zbog greške pao na petu poziciju, što ga nije zadovoljilo.

"Nikako ne mogu biti zadovoljan zbog glupe greške kakva se meni ne smije događati. Bila je to solidna vožnja, i kad sam već prošao sve veće zamke, na kraju sam zeznuo sam sebe", rekao je.

U nedjelju se vozi slalom, nova prilika za berbu bodova. "Bit će jako teško. Grange je u velikoj formi i jedino se nadam da mogu odvoziti dvije dobre i kvalitetne vožnje i tako zadržati prednost u borbi za mali Globus u slalomu."

Natko Zrnčić Dim bio je peti poslije slaloma, ali su ga pogreške stajale boljeg plasmana od konačnog 15. mjesta: "Previše grešaka, nije bilo ritma. Sretan sam jedino zbog dobre slalomske vožnje. Sutra opet slijedi borba i nadam se da neće biti grešaka kao danas u superveleslalomu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2011. u 17:30
    zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.... a sada, Ivici, bod po bod kristalni globus! Samo neka je zdravlja do kraja, Ivek!
    Obrisan korisnik