Nogomet

Srna: "Čuvali smo se ozljeda"

Ante Dubravac • utorak, 01.03.2011.
Srna: "Čuvali smo se ozljeda"
Foto: Duje Bonačić

Nakon odlične igre i pobjede u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Rome 3:2, nogometaši Šahtara nastavili su s pripremama...

Uoči nastavka prvenstva trenutno vodeća momčad ukrajinskoga prvenstva, Šahtar, formu brusi u turskoj Antalyji, gdje se nalaze na pripremama.

Poslije dvije uvodne pobjede protiv kineskog Jiangsu Saintyja 5:0 i ukrajinske Vorskle 3:2, Rudari su odigrali 0:0 protiv ruskog prvoligaša Spartaka iz Nalčika.

"Nisam iznenađen takvim rezultatom. Spartak Nalčik je dobra momčad, a svima, pa tako i njima, je Šahtar veliki motiv. Uvijek je lijepo pobijediti ili ostati neporažen protiv nas. Ipak smo mi jaka momčad," rekao je Darijo Srna za službenu klupsku stranicu i dodao: "Moram reći da smo mi igrali u slabijem ritmu, ipak smo željeli izbjeći moguće ozljede pred bitne utakmice koje nam slijede."

Utakmicu je zbog lakše ozljede u 71. minuti napustio drugi hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva: "Dobio je lakši udarac, ali ne radi se o ničemu ozbiljnom. Ima podljev, ali proći će. Eduardo je bitan igrač za nas." zaključio je kapetan Šahtara.

Podsjetimo, Eduardo je u prve dvije utakmice sudjelovao s dva pogotka, oba s bijele točke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!